|
מאפה פילו תרד וגבינות – עלי פילו ממולאים בגבינה ותרד. מתכון מטורף שחובה לנסות!

דבר כזה טעים לא הכנתם מזמן, וזו הבטחה, תטעמו ותודו לנו אחר כך. בואו נתחיל:

 
מתכון באדיבות: דורית אלישע  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מאפה פילו במילוי תרד וגבינות

מצרכים 

חבילת בצק פילו מופשר במקרר
להכנת המילוי:
חבילת תרד אחת נקייה מגבעולים
גבינה לבנה 5% (250ג)
150 גרם גבינה בולגרית
150 גרם מוצרלה או גבינה צהובה מגורדת

מעל:
ביצה
שומשום
קצח


אופן הכנה 

  • להרתיח, לקצוץ ולסנן חבילת תרד אחת נקייה מגבעולים.
  • להוסיף קופסאת גבינה לבנה 5%, גבינה בולגרית ומוצרלה או גבינה צהובה מגורדת.
  • לפתוח את הבצק, לחצות לשניים
  • להבריש כל עלה בשמן
  • למלא כל 2 עלים בפס אחד מהמילוי
  • לגלגל וליצור צורת שבלול
  • למרוח מעל ביצה, שומשום וקצח. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: לא שמים ביצה במילוי?
תשובה: לא, בלי ביצה.

שאלה: כל בורקס משני דפים או 2 חצאי דפים?
תשובה: כל בורקס משני דפים חצויים.

 

עוד מתכונים מבוקשים:



הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *