ארוחות צהרייםמרקים

מרק תירס כמו במסעדות

מתכון מרק תירס כמו במסעדות – מרק אלוהי, טעים ומתחסל בדקות…כמו במסעדות. מרק תירס של קרן חביב המדהימה, קל, טעים ופשוט מושלם לקור החורף. בואו נתחיל!

מתכון באדיבות: אורית לוי וקרן חביב- קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מרק תירס כמו במסעדות

מצרכים 

2 קופסאות שימורים תירס מסוננות
מלח לפי הטעם ו-ארבע כפיות סוכר
שתי כפות קורנפלור מהול בכוס מים רותחים (לא חייב)
1 שקית מרק תירס מוכן
כף שמן שומשום או קנולה
שתי כפות רוטב סויה
חמש כוסות מים
2 ביצים


אופן הכנה 

  • נטחן קופסת שימורים אחת בבלנדר או במוט ידני עד למחית
  • נעביר לסיר ומוסיפים גם את הקופסה השנייה ואת המים.
  • נביא לרתיחה ומוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהקורנפלור והביצים.
  • את הקורנפלור נערבב טוב להמסה עם המים החמים
  • שופכים למרק ונערבב היטב היטב. מבשלים עשר דקות
  • נטרוף את הביצים טוב טוב, מזלפים באיטיות למרק ובעזרת מזלג נערבב היטב.

שאלות ותשובות

שאלה: איך מזלפים?
תשובה: פשוט שופכים באיטיות את הביצים הטרופות למרק ואז מקשקשים היטב עם מזלג בתוכו. הן מוכנות בשניות כי המרק חם.

שאלה: אפשר תירס של סנפרוסט?
תשובה: בהחלט! בערך 600 גר' סה"כ. 300 לסיר ו- 300 לטחון.

שאלה: אורית חייב רוטב סויה ועם אין במה נתן להחליף?
תשובה: הוא מוסיף המון המון. את יכולה לוותר אבל הטעם לא יצא מושלם.

שאלה: חייב גם סוכר?
תשובה: כן – שימי סוכרזית או סוכר חום דמררה אם את לא זורמת עם סוכר רגיל.

שאלה: כמה זמן מבשלים אחריי שהוספנו את הביצים?
תשובה: 5 דקות.

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close