|
עוגת ביסקוויטים ביתית חגיגית וטעימה עם קרם יולו לבן וביסקוויט קפה. עוגת ביסקוויטים יפייפה ומיוחדת מסוגה, הטעם כמו מיליון דולר והמראה לא פחות, והיא רק עוגת ביסקוויטים! הכי פשוט הכי טעים… נסו עכשיו.

מתכון באדיבות: ארן בן חיים קסל  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת ביסקוויטים עם קרם

מצרכים ואופן הכנה

המתכון מתאים לחצי מעוגה כזו.
מי שרוצה גודל כזה יש להכפיל כמויות

הכי פשוט:
את הביסקוויטים טבלתי בחלב וניל עם מחית קפה…למי שאין מחית קפה אפשר עם נס קפה כהה.
לקרם: (תלוי במספר השכבות וגודל העוגה)
להקציף:
3 שמנת מתוקה
כוס חלב וניל
3 פודינג וניל
אחרי דקה להוסיף 3 מעדן יולו לבן
להקציף לקרם רך ולא קשה.

שאלות ותשובות

שאלה: מה פיזרת למעלה, פתיבר?
תשובה: פירורי שוקולד לבן

שאלה: כמה שכבות זה אמור לצאת?
תשובה: הכמות שרשמתי מספיקה לכחצי עוגה כמו שעשיתי…

שאלה: מה זה מחית קפה? מאיפה להשיג?
תשובה: את המחית קניתי בזעפרן בראשל"צ ממליצה מאוד אני משתמשת בה המון!

שאלה: 3 חבילות פודינג וניל?
תשובה: כן

שאלה: מה זה הדיוק הזה, במה השתמשת?
תשובה: השתמשתי ברינג.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת ביסקוויטים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *