עוגיותפרווה

עוגיות תמרים פרווה מיוחדות

עוגיות תמרים מיוחדות בארומה של נס קפה – עוגיות תמרים קלות להכנה, מתכון מומלץ ביותר שבקרוב תתחילו להכין ועוד להכפיל כמויות, כי לא בטוח שישאר משהו. לעוגיות המיוחדות האלה התכוון המשורר כשאמר "את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק", הבצק חלומי והמילוי הצגה בפני עצמה!

מתכון באדיבות: אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות תמרים מיוחדות

מצרכים 

ממרח תמרים
קינמון

להכנת הבצק:

200 גרם מחמאה בטמפ' החדר.
1/2 כוס שמן.
1/2 כוס מים.
כף סוכר.
4 כוסות קמח מנופה.
1 אבקת אפייה.

אופן הכנה 

  • נשים את המחמאה שמן ומים הכל יחד ונלוש עם וו גיטרה.
  • מכניסים אחר כך את יתר החומרים.
  • עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ולמקרר לשעה שעתיים
  • נחלק לארבעה כדורים, נרדד כול אחד על גב נייר אפיה מקומח לצורת מלבן
  • נמרח ממרח תמרים ונפזר מעל קינמון כפית (על כל רולדה כף אבקת נס קפה)
  • נגלגל צמוד צמוד.
  • נניח את הרולדה שלמה בתבנית ונחתוך לעוגיות אבל לא עד הסוף.
  • נאפה בתנור על חום 180 מעלות .
  • לא צריך להשחים את כל העוגייה, להוציא כשזה רק מתחיל בפינות להשחים מעט.
  • בהצלחה ובתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: האם אפשר להחליף את המחמאה בחמאה?
תשובה: הכי טוב הרי זה משובח.

שאלה: העוגיות נראות מדהימות. מהיכן משיגים סכין משוננת כזו?
תשובה: מכול חנות כלי בית. סכין זיגזג לחיתוך ירקות.

שאלה: מה עושים שכך יצא לי מבריק?
תשובה: ביצה טרופה עם מעט סוכר.

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות תמרים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים