עוגת קפה קוקוס ושוקולד מעלפת, העוגה הכי טעימה שתכינו. כל מי שטועם מתפעל מהטעם, כל המשפחה תעוף על זה! עוגת קפה מושלמת ששווה לנסות.

מתכון באדיבות: רז שלום  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון:  עוגת קפה קוקוס ושוקולד מעלפת

מצרכים 

4 ביצים שלמות
כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי קמח
אבקת אפייה
כוס קוקוס
100 גרם שוקלד מריר קצוץ
2 כפיות נס קפה
לתערובת השוקלד:
100 גרם שוקלד מריר
חצי כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה


אופן הכנה 

לערבב את כל היבשים בקערה (בלי הסוכר) במיקסר להקציף ביצים סוכר ושמן ולאחר מכן להוסיף את כל היבשים עד לתערובת אחידה. לשים את הבלילה ב2 תבניות אינגליש קייק ולאחר מכן להמיס את השוקלד ןהקצפת במיקרו ולשים מעל התערובת ( כמו עוגת שיש). לאפות 170 מעלות בערך 40 דק .

שאלות ותשובות

שאלה: את השוקולד המריר של התערובת צריך לגרד בפומפיה?
תשובה: כן אפשר לגרד ואפשר גם שוקלד קצוץ …

שאלה: יש 2 שוקולד מריר, אחד לגרד לתוך הבלילה ואת השני של התערובת מעל הבלילה הלבנה?
תשובה: כן…. בתוך הבלילה שוקלד קצוץ ומעל הבלילה שוקלד מומס..

שאלה:לא הבנתי מה זה כמו עוגת שייש ?
תשובה: הכוונה זה ליצור צורות בין שתי תערובות השוקלד לבין שאר המצרכים כמו שעושים בעוגת שיש יוצרים צורה בין החום ללבן …

שאלה: כל הצבע שלה זה מהנס קפה? נראה מהמם. אנסה
תשובה: הצבע זה מהנס קפה ומהשוקולד כן.

שאלה: כתבת שיש 100 גר' שוקולד מריר קצוץ האם להוסיף אותו ליבשים? אודה לתשובתך.
תשובה: כן להוסיף את השוקלד מריר הקצוץ לתערובת היבשים ..

 
עוד מתכונים מבוקשים:

 
עוגת קפה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

5 Comments

  1. אוהבת את המרשמים ומשתמשת בזה אמון
    תודה רבה כל הכובד מרשמים מוצלחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *