עוגיות חלבה פריכות ונחטפות
מתכון באדיבות: אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגיות חלבה פריכות ונחטפות
מצרכים ואופן הכנה
1 מחמאה רכה.
1 כוס אבקת סוכר.
נקציף לשתי דקות ולהוסיף:
חלמון אחד
שתי כוסות וחצי
חצי כוס קורנפלור.
כפית אחת תמצית וניל.
חצי שקית אבקת אפייה.
נלוש טוב טוב (הבצק אמור להיות גמיש וקטיפתי אם הוא דביק להוסיף מעט קמח)
נעטוף את הבצק בניילון נצמד, ונכניס למקרר לפחות שעה מכיוון שנוח יותר לעבוד איתו כשהוא קר.
נקמח משטח עבודה, נרדד דק לא מדי
נקרוץ עוגיות עם הקורץ של עוגיות ונחלק לאותה כמות עוגיה סגורה ועוגיה עם חור
נאפה עשר דקות על חום 180מעלות
נקרר את העוגיות ולמרוח ממרח חלווה (אפשרות לריבה גם)
על החלק השלם לשים מעל את עוגיית החור ונבזוק אבקת סוכר מעל. בהצלחה ובתיאבון!
- מתכון: רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור
- מתכון: חצ'פורי – מאפה גבינות משגע
- מתכון: בצק שמרים טעים רך עם מילויים שונים
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!