מתכונים לשבועותעוגות גבינה

עוגת גבינה של פעם

מתכון עוגת גבינה של פעם עם טעם של גן עדן! אין עוגת גבינה כזאת בעולם! בלי קורנפלור, בלי פודינג ובלי שום כלום. רק 3 כפות קמח וגבינות. עוגת גבינה נמסה בפה שרק מי שיטעם מבין!
 

מתכון באדיבות: הגר דהן  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה של פעם

מצרכים ואופן הכנה 

  • 6 חלבונים עם כוס וחצי בסוכר בהקצפה טובה
  • לקחת קערה אחרת ולשים:
    3 גבינה 9 אחוז של 250
    1 שמנת חמוצה
    חצי כוס סוכר
    1 סוכר וניל
    3 כפות קמח
    6 חלמונים
  • לטרוף במטרפה
  • להעביר בצורת קיפול את הקצף הלבן לבלילה של הגבינה..
  • לחמם מראש תנור על חום 190
  • מעל התחתית של התנור להכין תבנית עם מים 
  • לשמן ממש עדין תבנית 26 
  • לשפוך את הבלילה לתבנית
  • לאפות במשך 10 דקות על חום 190.
  • להוריד את החום ל 165 אחרי 10 דקות לעוד 40 דקות בערך.
  • לא לפתוח את התנור שעה.
  • להגיש ולהנות. עוגת קסם!

שאלות ותשובות

שאלה: מה הכוונה תבנית עם מים בתחתית התנור? בגובה אחר?
תשובה: התבנית של התנור תמלאי במים ובמסילה הראשונה שימי את העוגה

שאלה: העוגה נאפת מעל המים בתנור או בתוך תבנית המים?
תשובה: שימי מים בתחתית ובמסילה הראשונה מלמטה את העוגה.

שאלה: אפשר להחליף את הגבינה ל5%?
תשובה: אפשר כן.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • מיה אלגרסי: "איזו עוגה מושלמת! פעם ראשונה שמצליחה לי! הכנתי אחת אתמול והתחסלה! היום השנייה "

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה הגר דהן

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים