מתכון: עוגת תפוזים וקוקוס ביתית
מצרכים
5 ביצים L
כוס וחצי סוכר
2 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
כוס פחות רבע שמן
2 כוסות פחות רבע קמח
כוס קוקוס
אופן הכנה
- חמש ביצים גדולות להפריד
- בחלבונים להקציף כוס וחצי סוכר
- בחלמונים להוסיף 2 סוכר וניל כוס מיץ תפוזים כוס פחות רבע שמן – להקציף ולשפוך על הלבן
- ואז להוסיף בצורת קיפול 2 כוסות פחות רבע קמח אוסם וכוס קוקוס בצורת קיפול ולשפוך לתבנית או עגולה או מרובעת
- לאפות על 165 מעלות עד שזה מוכן
- כשהעוגה מתקררת להרטיב אותה מעט במיץ תפוזים ולפזר קוקוס. בתיאבון!
שאלות ותשובות
שאלה: איזה גודל כוס מידה השתמשת?
תשובה: כוס מדידה כוס חמה חד פעמית.
שאלה: איזה תבנית ניתן להשתמש?
תשובה: או תבנית עגולה וחור באמצע או חד פעמית בינונית.
שאלה: זה בלי סולת?
תשובה: כן, בלי.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
- מתכון: עוגת תפוחים בחושה – שרה יוסף
- מתכון: עוגת לימון טורט
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
קמח רגיל ללא אבקת אפיה ? אולי קמח תופח ?
היי שלמה,
במתכון הזה אין צורך, אבל אם אתה רוצה להשתמש בקמח תופח אז בהחלט אפשר.
בהצלחה 🙂
בתחתית יצאה דחוסה ובצקית ולמעלה יצאה אורירית מה הסיבה
היי גלית,
באיזו תבנית השתמשת?