מתכונים לחנוכהקינוחים

סופגניות ביתיות רכות וטעימות

מתכון סופגניות ביתיות מנצח, מתכון היחידי שצטרכו בחג הקרב. מתכון לסופגניות מושלמות ומיוחדות שכל המשפחה תאהב, במיוחד הילדים! סופגניות רכות וטעימות שהחג הזה פשוט חובה להכין! 

מתכון באדיבות: חן הראל סוויסה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סופגניות ביתיות רכות וטעימות

מצרכים 

קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות ערק
חצי כוס סוכר
כפית מלח
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים

אופן הכנה 

ללוש הכל 10 דקות ולהתפיח שעה.
לכדרר כדורים קטנים ולהניח על נייר אפיה,
תפיחה של שעה נוספת ולטגן .
מילאתי בריבת תות של רמי לוי
שמים 2 כפות בקערה ומחממים מעט
הריבה מושלמתתתת ומתאימה במיוחד לסופגניות

שאלות ותשובות

שאלה: איזה כוס מידה השתמשת?
תשובה: מדדתי בכוס שתיה חמה חד פעמית.

שאלה: חובה להשתמש בערק?
תשובה: ערק עוזר הסופגניה יוצאת קלילה, רצוי כן להשתמש בו, ואי אפשר לטעום אותו.

שאלה: כמה סופגניות יוצאת בערך עם קילו קמח אפשר לעשות פחות
תשובה: לי יצא 30.

שאלה: איזה ריבה את שמה ?צריך למעול את הריבה במים או משהו?
תשובה השתמשתי בשל רמי לוי. משתמשת רק בה. מחממת מעט במיקורגל ומכניסה לסופגניות.

שאלה: 2 כוסות זה מספיק לבצק? איך הבצק צריך להיות?
תשובה: נעים ולא דביק.

שאלה: נראה סוף! איך הכנסת את הריבה לתוך הסופגנייה? עם מזרק?
תשובה: לא, עשיתי חור עם צנטר צר, והריבה חמה נזלה לתוך החור.

 

 

סופגניות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים