|
קובה מטוגנת במילוי בשר – מי רוצה לדעת איך מגלגלים 25 קובות בעשר דקות? מתכון מנצח לקובה בורגול מטוגנת במילוי בשר. קובה טעימה ביותר שכל אחד יכול להכין. מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: דורית כהן  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: קובה מטוגנת במילוי בשר

מצרכים 

לבצק:
חצי קילו בורגול גרישה
2 כוסות קמח מנופה
שליש כוס שמן
כף מלח
כף פפריקה
למילוי:
500 ג טחון בקר צלעות
כוס צנובר קלוי
שני בצלים גדולים
בהרט
פלפל שחור
מלח


אופן הכנה 

  • ראשית לשטוף את הגרישה תחת מים עד שיהיו צלולים.
  • להניח את הגרישה בקערה עם מי ברז ל 20 דקות.
  • בינתיים, נטגן בסיר עם מעט שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, אליו נוסיף את הבשר בקר טחון ונערבב יחד עד שהבשר יאפיר
  • עכשיו נוסיף את הצנוברים הקלויים וקצת בהרט, מלח ופלפל שחור טחון.
  • מיד נניח במסננת עד שהבשר גם יגיר נוזלים וגם יתקרר.
  • לאחר חצי שעה נסחוט טוב טוב את הנוזלים מה בורגול , נוסיף את הקמח המנופה השמן והפפריקה והמלח ,
  • נערבב טוב טוב עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה ..
  • בשום אופן לא להוסיף מים !!!.
  • נניח למנוחה את הבצק רבע שעה לערך ..
  • כעת , נניח חצי מהבצק על נייר אפיה , מעליו נניח עוד נייר ונתחיל לרדד את הבצק , נקרוץ עם קורצן עיגולים,
  • נניח מהמלית על כל עיגול מהמלית בשר , נשמן את הידיים ונסגור את הקובה ..
  • ניתן להקפיא את הקובה לפני טיגון .

עוד מתכונים מבוקשים:

 קובה מטוגנת
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *