צ’ורוס ממולא מטריף ומפנק שיוצא בול כמו במקסיקו! מתכון צ'ורוס מסורתי עם שלל מילויים. נכין במילוי ריבת חלב מתוקה או לחולי השוקולד – ממולא שוקולד חלב או לבן, מכינים עם איזה שאוהבים. פשוט גן עדן! 

מתכון באדיבות: אורית חדידה  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: צ'ורוס ממולא

מצרכים 

צו'רוס:
1. כוס מים
100. גרם חמאה או מחמאה
קורט מלח
כפית סוכר
1 וחצי כוסות קמח
1/2. שקית אבקת אפייה
3. ביצים
1. ליטר שמן לטיגון
תוספות:
סוכר עם קינמון
שוקולד ממוס
ריבת חלב
שוקולד לבן
או כל תוספת אחרת שבא לכם…

אופן הכנה 

  • בסיר שמים כוס מים חמים מהקומקום, מוסיפים את החמאה, המלח והסוכר ומבשלים על הגז.
  • כשזה מגיע להמסה מלאה מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ונותנים כמה ערבובים (כמו בהכנת פחזניות)
  • נוסיף 3 ביצים בהדרגה: מוסיפים ביצה מערבבים ושוב ביצה ומערבבים… כך עם 3 הביצים.
  • מעבירים לשק זילוף עם צנטר כוכב גדול (אפשר בלי, רק צורתם תצא שונה…)
  • מחממים שמן… לוחצים על שקית הזילוף ובעזרת סכין חותכים לפי הגודל הרצוי.
  • מטגנים, מסננים מהשמן ומגישים! בתיאבון ובהצלחה.

שאלות ותשובות

שאלה: איך ממלאים את הצ'ורוס?
תשובה: עושים חור בעזרת קשית, ועם מזרק או שקית זילוף עם צנטר דק ממלאים

שאלה:שאלה: מיד אחרי הטיגון מפזרים סוכר?
תשובה: לא, טיגנתי, הנחתי על נייר סופג ושסיימתי לטגן שמתי. יש לציין שכמעט ולא היו ספוגים בשמן.

שאלה: עם איזה צנטר את משתמשת?
תשובה: כוכב גדול.

שאלה: מטגנים בשמן עמוק?
תשובה: כן.

שאלה: אורית חדידה באיזה כוס השתמשת? חד פעמי או כזאת רגילה של מטבח?
תשובה: 240 מ"ל

 
עוד מתכונים מבוקשים:

צ'ורוס

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *