קינוחים

פחזניות שתמיד מצליחות

מתכון פחזניות שתמיד תמיד מצליחות! מתכון שווה ביותר לפחזניות סופר רכות ומושלמות. מדריך מפורט להכנת פחזניות מושלמות שיצליחו גם למי שלא הכין אף פעם. פתאום יש חשק להכין? רוצו ותכינו מבטיחים שיצא טעים!

מתכון באדיבות: אורית חדידה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פחזניות שתמיד מצליחות

מצרכים 

1 כוס מים
100 גרם מרגרינה או חמאה
1 כוס קמח
1/4 כפית מלח
ארבע ביצים

מילוי:
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 פודינג וניל

לקישוט:
אבקת סוכר או שוקולד


אופן הכנה 

  • נרתיח את המים בסיר ולהמיס את המרגרינה/ חמאה.
  • נוריד מהאש להוסיף את הקמח והמלח, לערבב הייטב.
  • נחזיר לאש ולערבב כדקה בערך, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • נוריד מהאש, להוסיף ביצה ולערבב, להוסיף ביצה אחרי ביצה עד לקבלת בצק אחיד.
  • נחממים תנור ל 170 מעלות בערך 50 דקות או עד הזהבה.

שאלות ותשובות

שאלה: כמה זמן בתנור ובאיזה חום בבקשה?
תשובה: 170..עד שאת רואה אותם תפחו יפה וצבע חום בין בהיר לכהה. לא לפתוח את הדלת בשום אופן עד סיום אפיה

שאלה: יופי של פחזניות. האם את אופה בטורבו
תשובה:  לא טורבו, בחרתי חימום מעל ומתחת.

שאלה: באיזה שלב בתנור לשים?
תשובה: והן היו בקומה אחת לפני אחרונה מלמטה.

שאלה: בסוף האפייה אתן משאירות את הפחזניות בתנור להתקרר?
תשובה: גלייה גרשטיין: אני הוצאתי לאחר אפייה להתקרר על הכיריים.הן היו בדיוק 50 דקות בתנור.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • סוזן וקנין: "אחרי אפיה אני חותכת לשניים מוסיפה אגוזי פקאן מסוכרים קצוץ דק וחלבה ועל זה קצפת. יוצא מעולה ברמה כזאת שלא תפסיקו לאכול!"
  • גלייה גרשטיין: "יצא מושלם, בדיוק לפי המתכון. פעם ראשונה שמכינה פחזניות. תודה רבה!!!"

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים