| | | | | | | | | | |

פשטידת ברוקולי ב 5 דקות

כמה מצרכים וכמה דקות ויש לכם פשטידה גם טעימה וגם בריאה!
בהשראת: דיקלה כמיסה
ציון 4.31 על ידי 52 דירוגים
פשטידת ברוקולי ב 5 דקות!

מתכון פשטידת ברוקולי מהממת ב – 5 דקות הכנה!

כמה מצרכים ויש לכם פשטידה גם טעימה וגם בריאה!

שומרים על המשקל או לא – את המתכון הזה אתם חייבים לנסות!

פשטידת ברוקולי ב 5 דקות!
צילום: דיקלה כמיסה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פשטידת ברוקולי ב 5 דקות!

פשטידת ברוקולי ב 5 דקות

כמה מצרכים וכמה דקות ויש לכם פשטידה גם טעימה וגם בריאה!
ציון 4.31 על ידי 52 דירוגים
לדרג
באדיבות: דיקלה כמיסה

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 5 כפות מיונז (מומלץ מיונז דל שומן)
  • 1 שקית ברוקולי סנפרוסט (800 גרם)
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • לערבב את המוצרים (לוקחים את פרחי הברוקולי  איך שהם מהשקית , אין צורך להפשיר , אפשר אבל לא חובה.)
  • לשפוך לתוך תבנית.
  • לאפות על 180 בתבנית משומנת במשך חצי שעה או שעד שהפשטידה משחימה.

הערות וטיפים

טיפ: ניתן להוסיף פירורי לחם ופרמזן מגורד למעלה, יוצא מושלם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת ברוקולי

בלי קמח או פירורי לחם?
אני לא שמתי יצא מעולה, בתבנית יותר קטנה תצא גבוהה יותר.
לא שמת עוד תיבול או גבינה צהובה מעל?
לא, רק מה שרשום במתכון.
לבשל קצת את הברוקולי?
אין צורך, זה מתבשל באפייה.
במה אפשר להחליף את המיונז?
אפשר להשתמש במיונז מופחת שומן ודל קלוריות.
פשטידת ברוקולי ב 5 דקות!
צילום: דיקלה כמיסה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

Similar Posts

4 Comments

  1. 5 stars
    אין לי מילים להודות. יצא משהו. גם בריא וגם לא משמין. אשרייך שאת זוכה ככה לשמח את עם ישראל

    1. היי גילי!
      איזה יופי שנהנית כל כך מהמתכון המהמם הזה 🙂
      אם זה מעניין אותך, יש לנו קבוצת וואטסאפ שבה אנחנו מעלים מתכונים מצוינים כל יום, נשמח שתצטרפי!

    1. היי חגית,
      מתנצלים על חוסר המידע –
      זמן האפייה הוא מינימום חצי שעה, אחרי כן יש לבדוק אם הפשטידה משחימה או שצריך עוד זמן.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?