|
מתכון עוגת ביסקוויטים קלאסית – עוגה זו חביבה מאוד על הילדים ויכולה להיות גם רעיון לפעילות משותפת של הכנת העוגה מכיוון שהיא די פשוטה וקלה להכנה ולא עושה הרבה בלאגן. והתוצאה נהדרת עוגת ביסקוויטים קלאסית, מצופה בגנאש שוקולד אשר נימוחה בפה. 

מתכון באדיבות: קרן חביב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת ביסקוויטים קלאסית 

מצרכים 

חבילת ביסקוויטים בטעם וניל
חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד
2 כוסות חלב
3 כפיות ליקר קפה
להכנת הקרם:
2 מכלי שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט פודינג
לגאנש
2 חבילות שוקולד מריר
1 מכל שמנת מתוקה

אופן הכנה 

נתחיל מהכנת התבנית, יש להשתמש בתבנית רינג מרובעת, משומנת בחמאה עם שקף מסביב. לאחר מכן נכין
את הקרם. לצורך הכנת הקרם יש להקציף את השמנת עם הפודינג. לאחר מכן יש לערבב בקערה את החלב
עם ליקר הקפה ולטבול בתוכו את הביסקוויטים. את הביסקוויטים יש לסדר יפה על התבנית; נסדר שכבה
אחת ונמרח עלייה את הקרם ולאחר מכן את השכבה השנייה. ניתן לעשות שכבה אחת של ביסקוויטים וניל
ואחר כך שוקולד ולחזור על אותן הפעולות. לאחר שסיימנו נמרח את שכבת הקרם האחרונה ונכנס למקפיא
למשך שעה.
בינתיים ניתן להכין את הגאנש. יש להרתיח את השמנת ולשבור לתוכה את השוקולד. לערבב עד שיימס.
כאשר הגאנש מוכן ניתן לצקת אותו על העוגה המקוררת ולהכניס לקירור למשך שעתיים.
זה הכל! עכשיו אפשר להתענג על עוגת ביסקוויטים קלאסית.

שאלות ותשובות

שאלה: איך יצא לך כל כך ישר בקצוות?
תשובה: שמתי שקף 

שאלה: הקרם הוא רק 2 שמנת מתוקה ואינסטנט וניל? בלי חלב בכלל? תודה.
תשובה:  בדיוק.

שאלה: באיזה תבנית הכנת ואיך השוקולד יוצא מבריק אשמח לדעת?
תשובה: הכנתי ברינג מרובע, עם שקף מסביב. וזה גנאש רגיל.

שאלה: כמה שכבות של ביסקוויטים עשית כי זו עוגה גדולה ורשמת 1 רגיל ואחד עם שוקולד. זו עוגה קטנה יוצאת?
תשובה: העוגה לא גבוהה יש סה"כ 4 שכבות ויצא לי 2 שרוולים הרינג לא גדול.

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת ביסקוויטים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *