עוגותעוגות סולתקינוחים

סברינה בקלי קלות של שרה יוסף

סברינה בקלי קלות – עוגת סברינה או סברינות אישיות, מהמתכון הזה אפשר להכין מה שבא לכם!

מתכון סברינה שאפשר להכין עם סולת או פירורי לחם, ביתית רטובה ועסיסית. אין טעים ומתוק מזה. רוצו לנסות!

מתכון באדיבות: שרה יוסף – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון:

מצרכים 

סירופ:
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
1/2 בקבוק קטן רום
2 כפות ריבת תות שדה

לעוגה או אישיות:
7 ביצים
7 כפות סוכר
7 כפות סולת או פירורי לחם לבן
7 כפות שמן
7 כפות קמח תופח
קורט מלח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל

להכנת הקצפת:
2 מיכלי קצפת צמחית
2 כפות אבקת סוכר

להכנת הקישוט:
דובדבנים מסוכרים
או 2 שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה 

מתחילים עם הסירופ:
נבשל מים עם סוכר על הגז 20 דקות, נכבה את הגז.
נוסיף רום וריבה ונערבב היטב ולתת להתקרר .

נקציף חלבונים עם קורט מלח
נוסיף את הסוכר ונמשיך להקציף
ננמיך את המיקסר, נוסיף חלמונים ונמשיך להקציף
נוסיף שמן בזילוף, נערבב את היבשים ונוסיף למיקסר
נערבב מעט ונמשיך לקפל ידנית שלא יהיו גושים.

נשמן תבנית או תבנית אישיות.
אני שמתי בכל תבנית אישית שלוש כפות מהבלילה.
נחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 20 דקות .

נוציא מהתנור, ניקח כוס עם מים מהברז ונרטיב את העוגה או האישיות עם כף
ניתן להתקרר ומעט להרטיב עם הסירופ (אם אישיות שלוש כפות על כל אחת)

נכין קצפת, נקציף לקבלת קצפת יציבה, ונכניס לשקית זילוף ונזלף ולקשט עם דובדבן.

שאלות ותשובות

שאלה: איזה תבנית להשתמש?
תשובה: אפשר לאפות בתבנית 24 או בתבניות אישיות 20 יחידות

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים