Advertisements
| | |

עוגת סולת תפוזים בחושה

עוגת סולת בחושה, פרווה, שמכינים ב־10 דקות ויוצאת מושלמת תמיד.
בהשראת: מזל גרשון
ציון 4.50 על ידי 12 דירוגים
עוגת סולת תפוזים
Advertisements

עוגת סולת בסבוסה עם תפוזים, עוגה פרווה אוורירית וטעימה! מתכון של עוגת סולת בחושה, קלה להכנה וכל ביס ממנה פינוק גדול!

עוגות סולת הן עוגות מרקם משגע והן בריאות בהרבה מעוגת העשויות קמח לבן! ואם יש לכם מתכון ששילוב הטעמים והכמויות בו מושלם, זו תהיה העוגה הכי ממכרת שיש.

אז אנחנו כאן כדי שלא תצטרכו לחפש מתכון טוב ויש לנו מתכון קל של עוגת סולת פרווה עם קוקוס ותפוזים, עוגה משגעת, שתנעים לכם כל רגע ותפנק אתכם במיוחד בסופי השבוע! 

ספר המתכונים של מזל גרשון

 

עוגת סולת בחושה
צילום: מזל גרשון

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגת סולת תפוזים

  • מתכון קל ביותר ביותר שכל אחד יכול להכין בלי יותר מדי רקע באפייה!
  • הכנה מהירה, שלא תפריע את ההכנות לשבת ורק תוסיף הנאה!
  • עוגת סולת מושלמת שתהיה עוגת הבית שלכם להרבה זמן!
  • עוגה פרווה ואפשר ליהנות ממנה גם לאחר ארוחה בשרית!!

שורה תחתונה: לא משנה באיזה שם תכנו אותה, עוגת סולת במתכון הזה היא העוגה המושלמת לכל עת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת סולת תפוזים

עוגת סולת תפוזים בחושה

עוגת סולת בחושה, פרווה, שמכינים ב־10 דקות ויוצאת מושלמת תמיד.
ציון 4.50 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: מזל גרשון

ציוד

תבנית מספר 24 / 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית
Advertisements

המצרכים

  • 3 ביצים (גדולות)
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס כוס מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז (מ 1 תפוז)
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס קמח תופח

לאחר האפייה:

  • 1 כוס מים חמים

לסירופ:

  • 1 כוס מים
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס סוכר
Advertisements

אופן ההכנה

  • נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר.
  • נוסיף את השמן ואת כל שאר החומרים חוץ מהקמח ונערבב טוב טוב.
  • נוסיף את הקמח ונערבב בתנועות עטיפה קלות ורק עד שהקמח נבלע בתערובת (ולא הרבה), התערובת אמורה להיות קלילה.
  • נשמן תבנית וניצק לתוכה את התערובת.
  • נאפה בחום 180 כ 40 דקות. עד להזהבה יפה והתייצבות.
  • נשפוך על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור כוס מים חמים ולהשהות לספיגה כעשר דקות.

לסירופ:

  • נרתיח את המים, מיץ תפוזים והסוכר ונמשיך לבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה לצמצום.
  • לאחר מכן נשפוך את הסירופ על שטח העוגה ונצפה בקוקוס.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת סולת בסבוסה

אם אין לי תפוזים אפשר עם מים? לימון?
אפשר חצי מהכמות מים, וחצי לימון.
עוגת סולת תפוזים
צילום: מזל גרשון

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: Mazal Gershon

 

Advertisements

Similar Posts

8 Comments

    1. היי צילה, אפשר לשמור את העוגה בערך כ 4-5 ימים אטומה בטמפרטורת החדר. בקיץ מצד שני, מציעים לשמור במקרר וחצי שעה לפני שמגישים ואז מוציאים אותה החוצה לטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements