מתכון עוגת וופל חלווה ושוקולד של פעם – כל כך פשוט וטעים! עוגת בפלים עם קרם, מטורפת ונטרפת שמוכנה בפחות מעשר דקות של הכנה פיזית. מומלצת בחום!

מתכון באדיבות: לירז יצחקוב  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת וופל חלווה ושוקולד של פעם

מצרכים 

– חבילת בפלים מוכנים
– חלווה מפוררת בטעם ווניל
– שתי חבילות שוקולד לבן
– חצי מיכל של שמנת מתוקה
– לקישוט מעל: סירופ ריבת חלב + פתיתי קוקוס.

אופן הכנה 

נמיס במיקרוכל בתוך קערה את החלווה המפוררת, שתי חבילות השוקולד הלבן
אני שמתי חצי מיכל שמנת מתוקה למשך דקה-דקה וחצי.
– נערבב היטב לתערובת אחידה ויחסית סמיכה (לא לדאוג, זה בסדר שיש גושים של חלווה)
– נתחיל עם השכבות של הוופלים העגולים, על כל שכבה נשים בערך שלוש כפות ונשטח לכל האורך. (אני שמתי פעם שכבת וופל וניל,פעם שכבת וופל שוקו. יש גם וגם)
– כשנסיים, נפזר בצורת פסים מעל את סירופ ריבת החלב ומעליו את הקוקוס.
– לבסוף, נשים במקפיא למשך לפחות שעתיים, ואז נעביר למקרר.
– בהצלחה ובתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר תמונה של הוופלים האלה?
תשובה: בבקשה תמונה בלחיצה כאן

שאלה: מאיפה קונים אותם?
תשובה: אני אישית מצאתי בטיב טעם, מי שלא אוהב לקנות שם בטוחה שיש בסופר רגיל.

שאלה: כמה חלווה לשים?
תשובה: כמה שמתחשק.

שאלה: האם וופלים נשארים פריכים יום אחרי ההכנה? או שסופגים את הקרם?
תשובה: גם אני חששתי מזה, אך המרקם יוצא מושלם!

שאלה: למי שפחות אוהב, אפשר לוותר על החלווה?
תשובה: כמובן שאפשר.

 
עוד מתכונים מבוקשים:

 

,עוגת וופל

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *