Advertisements
מתכון עוגת וופל חלווה ושוקולד של פעם – כל כך פשוט וטעים! עוגת בפלים עם קרם, מטורפת ונטרפת שמוכנה בפחות מעשר דקות של הכנה פיזית. מומלצת בחום!

מתכון באדיבות: לירז יצחקוב  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: עוגת וופל חלווה ושוקולד של פעם

מצרכים 

– חבילת בפלים מוכנים
– חלווה מפוררת בטעם ווניל
– שתי חבילות שוקולד לבן
– חצי מיכל של שמנת מתוקה
– לקישוט מעל: סירופ ריבת חלב + פתיתי קוקוס.

אופן הכנה 

נמיס במיקרוכל בתוך קערה את החלווה המפוררת, שתי חבילות השוקולד הלבן
אני שמתי חצי מיכל שמנת מתוקה למשך דקה-דקה וחצי.
– נערבב היטב לתערובת אחידה ויחסית סמיכה (לא לדאוג, זה בסדר שיש גושים של חלווה)
– נתחיל עם השכבות של הוופלים העגולים, על כל שכבה נשים בערך שלוש כפות ונשטח לכל האורך. (אני שמתי פעם שכבת וופל וניל,פעם שכבת וופל שוקו. יש גם וגם)
– כשנסיים, נפזר בצורת פסים מעל את סירופ ריבת החלב ומעליו את הקוקוס.
– לבסוף, נשים במקפיא למשך לפחות שעתיים, ואז נעביר למקרר.
– בהצלחה ובתיאבון!

Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר תמונה של הוופלים האלה?
תשובה: בבקשה תמונה בלחיצה כאן

שאלה: מאיפה קונים אותם?
תשובה: אני אישית מצאתי בטיב טעם, מי שלא אוהב לקנות שם בטוחה שיש בסופר רגיל.

שאלה: כמה חלווה לשים?
תשובה: כמה שמתחשק.

שאלה: האם וופלים נשארים פריכים יום אחרי ההכנה? או שסופגים את הקרם?
תשובה: גם אני חששתי מזה, אך המרקם יוצא מושלם!

שאלה: למי שפחות אוהב, אפשר לוותר על החלווה?
תשובה: כמובן שאפשר.

 
עוד מתכונים מבוקשים:

 

,עוגת וופל
Advertisements

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements