עוגיות

עוגיות שקדים נמסות בפה

מי מאיתנו לא אוהב עוגיות, אבל יש עוגיות ויש עוגיות שקדים נמסות בפה. עוגיות שכאלו לא תמצאו בסופרמרקט, הן באמת מיוחדות וטעימות במיוחד.
הבעיה היחידה עם עוגיות שקדים היא שהן נחטפות במהירות ונגמרותקחו את זה בחשבון! אולי תרצו להכין כמות כפולה. המתכון שלנו לעוגות שקדים נמסות בפה ייתן לכם 50 עוגות קטנות.


מתכון באדיבות: נטע בשביל השוקולד – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון
.

מתכון: עוגיות שקדים נמסות בפה

מצרכים 

(הכמות: עבור 50 עוגיות שקדים קטנות)

  • 200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1כפית תמצית ווניל
  • 1 גרידת לימון (חצי לימון)
  • 2 כפות חלב
  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 1/2 כוסות קמח


אופן הכנה 

  1. בעזרת מיקסר עם וו לישה נערבב את החמאה, מלח, אבקת הסוכר, ווניל, גרידת הלימון והחלב. יש לערבל היטב עד לקבלת תערובת מוקצפת.
  2. בשלב השני נוסיף את הקמח, הקורנפלור, השקדים ואבקת האפייה. יש להמשיך לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מהבצק נכין כדורים קטנים ומכל כדור ניצור צורה של חצי ירח בעזרת האצבעות.
  4. את העוגיות נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות. יש לאפות עד שהעוגיות מזהיבות (כ 12-15 דקות).
  5. לאחר מכן נוציא מהתנור ונצנן את העוגיות. ניתן לקשט בעוד אבקת סוכר ולהגיש.

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים