| | |

עוגיות שקדים נמסות בפה שתמיד מצליחות

עוגיות שקדים נמסות בפה, שמכינים בקלות ומשדרגות את רמת הפינוק!
בהשראת: נטע בשביל השוקולד
ציון 4.35 על ידי 52 דירוגים
עוגיות שקדים נמסות בפה
עוגיות שקדים נמסות בפה – עוגיות שמכינים במהירות ומתחסלות במהירות גבוהה יותר! מושלמות בכל מצב!


מי מאיתנו לא אוהב עוגיות, אבל יש עוגיות ויש עוגיות שקדים נמסות בפה מהסוג שאין לקנות! אם אתם אוהבים להפתיע בטעמים בבית, הרי שעוגיות שקדים, עם הטעם העדין שלהן, הן מפתיעות ומפנקות כאחד.

העוגיות האלה מככבות אצלי בבית וכל מי שמגיע לבקר תמיד שואל אם יש לי. התשובה שלי לרוב היא כן. אני מכורה לעוגיות האלה ומתענגת עליהן בכל הזדמנות; בבוקר עם הקפה או בכל רגע ששמתחשק לי משהו טעים.

מתכון קל ביותר לעוגיות שקדים טעימות כל כך עד שמומלץ להכין כמות כפולה שתחזיק ליותר זמן. 

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שקדים טחונים מרוקאיות

  • כל כך טעימות שהנוכחות שלהן תיקח תשומת לב מכל עוגייה אחרת בבית!
  • מתכון כל כך קל להכנה שגם אם לא הכנתם כמות כפולה, תכינו עוד סבב בקלות!
  • עוגיות שקדים נמסות במפה ומשולמות להגשה לצד הקפה!
  • נשנוש בריא יותר ואיכותי יותר מכל נשנוש שתקנו!

שורה תחתונה: עוגיות מיוחדות, עם טעם עדין ומרקם שנמס בפה. טעימות ומושלמות להגשה בכל עת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

עוגיות שקדים טחונים, עוגיות שקדים טחונים מרוקאיות
צילום: נטע מולה סופר
עוגיות שקדים טחונים, עוגיות שקדים טחונים מרוקאיות
צילום: נטע מולה סופר
עוגיות שקדים טחונים, עוגיות שקדים טחונים מרוקאיות
צילום: נטע מולה סופר
עוגיות שקדים נמסות בפה

עוגיות שקדים נמסות בפה שתמיד מצליחות

עוגיות שקדים נמסות בפה, שמכינים בקלות ומשדרגות את רמת הפינוק!
ציון 4.35 על ידי 52 דירוגים
לדרג
כמות 50 עוגיות
באדיבות: נטע בשביל השוקולד

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם - רכה בטמפרטורת החדר)
  • מלח (קורט )
  • אבקת סוכר (100 גרם )
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון (מ ½ לימון)
  • 2 כפות חלב
  • שקדים טחונים (200 גרם )
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½1 כוסות קמח

אופן ההכנה

  • בעזרת מיקסר עם וו לישה נערבב את החמאה, מלח, אבקת הסוכר, ווניל, גרידת הלימון והחלב.
  • יש לערבל היטב עד לקבלת תערובת מוקצפת.
  • בשלב השני נוסיף את הקמח, הקורנפלור, השקדים ואבקת האפייה.
  • יש להמשיך לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  • מהבצק נכין כדורים קטנים ומכל כדור ניצור צורה של חצי ירח בעזרת האצבעות.
  • את העוגיות נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות.
  • יש לאפות עד שהעוגיות מזהיבות (כ 12-15 דקות).
  • לאחר מכן נוציא מהתנור ונצנן את העוגיות. ניתן לקשט בעוד אבקת סוכר ולהגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגיות שקדים טחונים, עוגיות שקדים טחונים מרוקאיות
צילום: נטע מולה סופר

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגיות שקדים טחונים מתכון מאת: נטע מולה סופר

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם נטע מולה סופר, שף שוקוליטיירית – מוזמנים לעקוב באתר, עמוד פייסבוק, באינסטגרם, יוטיוב וטיקטוק

 

Similar Posts

10 Comments

    1. היי פזית,
      אכן כן, רק קחי בחשבון שהמרקם יהיה קצת שונה בהתאם להבדלים בין הקמחים.
      בהצלחה 🙂

      1. היי יסמין,
        נכון, ואפילו יותר טוב ממים היינו ממליצים על חלב שקדים או חלב שיבולת שועל שהוא נהדר למתכוני עוגיות ועוגות.
        בהצלחה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?