כללי

מרק חרירה

מתכון מרק חרירה, הכי טעים שיש!


מתכון באדיבות:  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון
.

מתכון: מרק חרירה

מצרכים 

1 כוס חומס
1 כוס עדשים חומות/ירוקות
3 עגבניות מגורדות
2 בצל קצוצים
1 צרור פטרוזליה
1 צרור כוסברה
4 גבעולי כרפס קצוצים קטן כולל עלים
3 כפות שמן
1 חופן איטריות דקות
2 כפות קמח
1/2 כוס מים קרים
1/2 לימון סחוט


אופן הכנה 

1. מטגנים את הבצל עד למצב שקוף ,מוסיפים כף כורכום שטוחה ,חומוס, עגבניות. להוסיף כליטר וחצי מים רותחים,2 כפות מרק עוף,מלח,פלפל שחור.
2. להוסיף את שאר המרכיבים, איטריות, קמח ולימון.
3. בישול מלא של הכל בערך שעה להבה בינונית .
4. מוסיפים את האטריות ומבשלים לעוד 5 דקות .
5. בינתיים לערבב קמח עם המים קרים שלא יווצרו גושים ,להוסיף למרק תוך כדי עירבוב,בסוף מוסיפים חצי לימון סחוט ומכבים ומשאירים את הסיר סגור עם מגבת מעל ל10 דקות בתיאבון.

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים