כללי

עוגת תפוחים פירורים של סבתות

מתכון עוגת תפוחים פירורים – עוגה תפוחים מענגת של סבתות. 

מתכון באדיבות: אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת תפוחים פירורים

מצרכים 

קמח
ביצים
אפיה
מחמאה
תפוחים
ועוד


אופן הכנה 

  • 3 וחצי כוסות קמח,1 אבקת אפיה,2 סוכר וניל,50 גר מחמאה רכה,1/2 כוס שמן,2 ביצים שלמות,1/2 כוס סוכר ללוש הייטב לבצק קטיפתי ולשים במקרר ללילה …
  • .מילוי… 6 תפוחים קלופים וחתוכים לריבועים להניח בסיר ולבשל עם 1/4 כוס סוכר,3 כפות סילן,מיץ מ1/2 לימון,כף קינמון עד גמר הנוזלים לקרר הייטב
  • להוציא את הבצק מהמקרר יום אחרי ולעבודה…לקחת אגרוף של בצק ולהניח במקפיא את שאר הבצק לרדד בתבנית
  • למרוח ריבה על גבי הבצק ולפזר כ6 ביסקויטים פתיבר גרוסים לשים מעל את מילוי התפוחים
  • לפזר ככוס אגוזים קצוצים עם חופן צימוקים וחמוציות
  • להוציא בצק מהמקפיא ולגרד מעל התפוחים בעזרת מיגרדת
  • להכניס לתנור ל20 דקות בערך ל180 מעלות לצנן לפדר אבקת סוכר אם רוצים ולהגיש ניתן לשים את העוגה במקרר

שאלות ותשובות

שאלה: ניתן להחליף את המחמאה לחמאה?
תשובה: בטח.

שאלה: איזה ריבה את ממליצה לשים על הבצק?
תשובה: כול ריבה טובה אני אוהבת רבה אדומה.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • אילנה אברהמי: "עוגה מדהימה הכנתי אותה בשישי"

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת תפוחים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים