|
מתכון קינוח קדאיף עם מסקרפונה – תחתיות קדאיף יפייפיות עם קרם מסקרפונה עשיר ומפנק. קינוח קל ומהיר שמומלץ להכין לשבת או לחג.

מתכון באדיבות: קרן חביב  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: קינוח קדאיף עם מסקרפונה

מצרכים 

250 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס אבקת סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 קופסת גבינת מסקרפונה
שקית אינסטנט פודינג
לקישוט: שוקולדים/רימון/מחית פרי לזיגוג/גנאש שוקולד לזיגוג על הקרם


אופן הכנה 

הכנת התחתית:

  • נפריד את שערות הקדאיף, נערבב יחד עם אבקת הסוכר והחמאה, נסדר בתבניות סיליקון ונהדק בצדדים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות לכ8 דקות (להיות ערניים וזהירים שלא ישרף) .

הכנת הקרם:

  • נערבב את המסקרפונה ידנית עד להתרככות ונכניס למיקסר יחד עם השמנות עד להתייצבות
  • ונכניס לקירור כ10 דקות..

הרכבת הקינוח:

  • שכבה 1- תחתיות קדאיף.
  • שכבה 2- נזלף בנדיבות קרם מסקרפונה.
  • לקישוט– שוקולדים/רימון/מחית פרי לזיגוג/גנאש שוקולד לזיגוג על הקרם.

שאלות ותשובות

שאלה: כמה זמן להכין לפני הגשה? האם מגישים קר?
תשובה: עדיף באותו היום וכמובן להגיש קר.

שאלה: אם אין תבנית סיליקון אז איזה תבנית אפשר להכין? תודה.
תשובה: את יכולה להשתמש בקאפקייס חד פעמי.

שאלה: יפה! במקום קרם מסקרפונה.. מה ההמלצה?
תשובה: את יכולה קצפת רגילה ללא המסקרפונה.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • שיר שרגה: "מושלם, הכנתי גם השבוע. ליקקו אצבעות!"

עוד מתכונים מבוקשים:

קינוח קדאיף

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *