עוגות

עוגת ביסקוויטים מושקעת בסגנון בוטיק

מתכון עוגת ביסקוויטים מושקעת בסגנון בוטיק – עוגה יפייפיה ומרשימה, שאפשר להכין בקלי קלות. 

מתכון באדיבות: קרן חביב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת ביסקוויטים בסגנון בוטיק

מצרכים 

2 שרוולים של ביסקוויטים
קערת חלב (קפה על הבוקר)
כ- 2 כוסות
2 מיכלי שמנת מתוקה
חבילת אנסטנט פודינג
100 גרם שוקולד חלב


אופן הכנה 

  • משמנים בחמאה תבנית קפיצית קוטר 24 ומניחים שקף מסביב – לשמן את השקף והתחתית עם חמאה.
  • נטבול כחבילת ביסקויטים בחלב המיוחד (אם אין אפשרות, אז חלב רגיל עם מעט נס קפה).
  • נסדר בדפנות התבנית (כשהביסקוויטים עומדים) לפורר כחצי חבילה לפירורים גסים לשכבה בתחתית ולטפטף מעל את כוס חד פעמי מהחלב שנותר.
  • להקציף את 2 מיכלי השמנת יחד עם האנסטנט פודינג עד שתתקבל קצפת יציבה. לפורר חצי חבילת ביסקויטים ולערבב בעדינות עם הקצפת.
  • לסדר בתבנית ומעל לזגג שוקולד חלב שהומס במיקרוגל.

שאלות ותשובות

שאלה: באיזה תבנית?
תשובה: המתכון לעוגה עגולה בקוטר 24.

שאלה: נראה מושלם. לא מתפוררים הבסקוויטים בתחתית כשחותכים?
תשובה: אחרי התייצבות במקרר התחתית מקבלת מעט רטיבות והביסקוויטים לא מתפוררים.

שאלה:כמה שכבות? איך זה ככה גבוהה?
תשובה: שכבת פירורי ביסקוויטים למטה ואז שכבת קרם עם פירורי ביסקוויטים בפנים. העוגה מתאימה לרינג/תבנית בקוטר 24.

שאלה: חייב עם שקף?
תשובה: רצוי, זה שומר על הביסקוויטים בדפנות שלא יתפרקו/יפלו

שאלה: את העוגה צריך לשמור בהקפאה או במקרר?
תשובה: במקרר.

שאלה: מהיכן את קונה את הטבעות שוקולד? זה מיוחד לאפיה?
תשובה: כן, אני רוכשת את השוקולדים במשקל , בחנות אפייה.

שאלה: נראית נפלא. מה עשית שהעוגה תצא בקלות מהתבנית?
תשובה: הנחתי שקף מסביב ומשמנים את השקף עם חמאה.

שאלה: אפשר להמיר לפרווה?
תשובה: כן, את יכולה להשתמש בשמנת צמחית ולטבול במיץ תפוזים.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • נלי נסרי: "בהשראה שלך אין עליך עוגה מעלפת בטעמה תודה לך קרן חביב!"
  • לינוי גרבי: "גם אני הכנתי יצא טעים!"
  • פולינה לוין: "שבוע טוב קרן! גם אני עשיתי היום את העוגה!"
  • עדי אויחזר: "עשיתי אותה! תודה על מתכון מעולה!"

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת ביסקוויטים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובה אחת

  1. היי
    אני אוצה להכין את העוגה אבל לא ברור לי השכבה העליונה רשום שזה שוקולד מומס
    אבל בתמונה נראה כמו מוס שוקולד…וגם לפי הצורות שעשית לו זה ממש מוס..
    אני טועה??
    אשמח לתשובה חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים