|

פסטרמה ביתית מחזה עוף

מתכון: פסטרמה ביתית מחזה עוף

בהשראת: רמינה מוס
עדיין אין דירוגים
פסטרמה ביתית
מתכון פסטרמה ביתית מחזה עוף בתיבול של דבש, חרדל ולימון. הבשר עסיסי ולא יבש, רך ופשוט נמס בפה!
מושלם בסנדוויץ, טורטייה, מעל סלט או סתם עם תוספת, תצטערו שלא הכנתם קודם!

אז איך מכינים?

פסטרמה ביתית

פסטרמה ביתית מחזה עוף

מתכון: פסטרמה ביתית מחזה עוף

עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: רמינה מוס

המצרכים

מצרכים

  • מה שאני עשיתי לכמות של 5 חזה עוף (קילו וחצי)
  • 5 כפות דבש
  • 3 כפות סויה (כי לא רציתי טעם חזק של סויה)
  • כף גדושה של חרדל
  • 3 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 4 שיני שום
  • כפית שמן זית
  • מעט גרידת לימון
  • 2 כפיות קורנפלור
  • ורבע כוס מים
  • [quads id=3]

אופן ההכנה

אופן הכנה 

  • את החזה עוף טובלים בתוך הרוטב (ממש לכמה דקות) ואז צורבים כל אחד במחבת גריל פסים רק בשביל ההשחמה!! זה לא צריך להיות מבושל אלא רק בשביל הצבע והפסים
  • אחר כך כל הרוטב שנשאר אני שופכת לתבנית ועל זה מסדרת את החזה עוף הצרוב שלי
  • לתנור 180 מעלות שחומם מראש ל40 דקות!! שימו לב שכבר אחריי חצי שעה תוציאו אחד מהחזה ותחתכו אותו לחצי ותראו האם הוא מוכן בפנים או לא...לפי זה תדעו כמה זמן להשאיר
  • שימו לב - אתן ממש יכולות לשחק עם הרוטב איך שבא לכן...תוסיפו מה שבא לכן וכמה שבא לכן הכי חשוב זה שהחזה עוף יהיה שחום ולא יבש בפנים.
  • [quads id=4]

הערות וטיפים

שאלות ותשובות

שאלה: נראה מעולה להכין מחזה עוף שלם או פרוס?
תשובה: אני מתכוונת לחזה עוף שמוכרים בסופר כבר בתוך קופסא עטופה..זה לא שניצל, פשוט חזה עוף רגיל.
שאלה: צריך לעטוף אותו עם נייר כסף או אפייה?
תשובה: לא לעטוף בשום דבר! פשוט ככה בתבנית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
פסטרמה ביתית

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

מקור: רמינה מוס

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?