ארוחות צהרייםמתכוני עוףמתכונים קלים

חזה עוף על הפלנצ'ה עם בצל

מתכון חזה עוף ובצל בפפריקה על הפלנצ’ה – נתחי חזה עוף במרינדה של פפריקה צרובים כמו שצריך על פלנצ'ה ועם בצל מטוגן. כל מה שנששאר זה פיתה ביתית, צ'יפס וסלט, ואין ארוחת צהריים טעימה מזו!

מתכון באדיבות: מורן תורג'מן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: חזה עוף על הפלנצ'ה עם בצל

מצרכים 

4 בצלים

למרינדה:

1/2 כוס שמן

מלח ופלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה

כפית פפריקה מעושנת

קורט כורכום

כף תבלין לפרגיות

כפית מרק עוף


אופן הכנה 

במחבת נטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ונניח בצד.

בקערה בינונית נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.

נוסיף לקערה את חזה העוף ונערבב היטב, נניח ל-20 דקות במקרר.

נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.

נוסיף את הבצלים, נצלה עוד מספר דקות ונגיש חם

שאלות ותשובות

שאלה: ניתן להכין את הפיתותבתנור ? ואם עם על כמה זמן ?
תשובה: אני מכינה במחבת תמיד.

שאלה: מה ההבדל בן בישול על הפלנצ'ה לבין מחבת פסים? להשכלה.תודה
תשובה: אותו הדבר רק שפלנצ'ה זה משטח יותר גדול ויש בו יותר מקום

שאלה: כל מחבת אפשרי לטיגון?
תשובה: גם מחבת רגיל, כן.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

חזה עוף

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים