כללי

עוגת גבינה שקדים ומייפל בחושה

מתכון טורט גבינה שקדים ומייפל- בחושה, קלה וטעימה בטירוף!

 

מתכון באדיבות: נירית טירי  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגת גבינה שקדים ומייפל

מתכון: עוגת גבינה שקדים ומייפל

מצרכים 

5 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 גבינה 250 גרם
1 שמנת חמוצה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
שקדים מולבנים פרוסים
מייפל


אופן הכנה 

להקציב את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל
להוסיף את הגבינה השמנת והשמן
להוסיף את אבקת האפיה לקמח, להוריד את מהירות ההקצפה ,להוסיף לקערה לערבב היטב אבל לא יותר מידי רק עד שהקמח נבלע.
לשמן תבנית 22-24 ולאפות בחום 180° לחמש דקות.
להוציא ולפזר את השקדים מעל ולאפות עוד כחצי שעה.
מיד שהעוגה יוצאת לשפוך בנדיבות מייפל

שאלות ותשובות

שאלה: מפרידים חלבונים/ חלמונים או מקציפים את הביצים בשלמותן?
תשובה: בחושה והכל ביחד.

שאלה: באיזה תבנית השתמשת?
תשובה: של קרין גורן 23. 

שאלה: במתכון כתוב אפיה חמש דקות, לא נפלה פה טעות?
תשובה: כתוב לאפות חמש דקות ולפזר שקדים ואז לאפות עוד חצי שעה, סהכ 35 דקות אפייה.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • אורה בן יעקב: "העוגה יצאה פשוט נהדרת !! תודה רבה על המתכון! פיזרתי אגוזי מלך במקום שקדים. תודה רבה!!
    "
  • חן אסרף: "הכנתי גם, יצא ממש טעים!"

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה שקדים ומייפל

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים