לביבות כרובית מטוגנות בציפוי פריך

מתאים לילדים לארוחת צהריים כתחליף לשניצל, או לאירוח קליל וטעים - מתכון קל להכנה!
בהשראת: שרית מזיוף דהן‏
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
לביבות כרובית מושלמות

לביבות כרובית פריכות ומושלמות שבקרוב תכינו על קבוע!

מתכון שמתאים לאירוח קליל וטעים וגם לילדים לארוחת צהריים טעימה ומפנקת כתחליף לשניצל או כל אותם מתכונים שבטח מאסו מהם. קל וחובה להכנה!

לביבות כרובית מושלמות
צילום: שרית מזיוף דהן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

לביבות כרובית מושלמות

לביבות כרובית מטוגנות בציפוי פריך

מתאים לילדים לארוחת צהריים כתחליף לשניצל, או לאירוח קליל וטעים - מתכון קל להכנה!
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית מזיוף דהן‏

המצרכים

  • 1 כרובית (בינונית)
  • 2 תפוחי אדמה (בינונים)
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות קמח
  • 1 כפית אבקת מרק
  • 2 ביצים
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל (לפי הטעם)
  • כורכום (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • להרתיח למשך כמה דקות כרובית בינונית (מפורקת לפרחים) ואת התפוחי אדמה - לקרר ולמעוך.
  • להוסיף ולערבב הכל ביחד וליצור לביבות.
  • לטבול בצלחת עם פרורי לחם ושומשום (מעורבבים ביחד) ולטגן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לביבות כרובית

מה בלי ביצים???
הביצים בתוך התערובת . מצפים רק בפרורי לחם ושומשום.
להוסיף כו פירורי לחם לתערובת וגם אחר כך לטבול בפירורי לחם או רק לטבול אחר כך?
גם בתוך התערובת. ואחר כך לצפות.
לפני הטבילה בפירורי לחם לטבול בביצה או שאין צורך?
לא אין צורך.
מהמם!! יהיה טעים גם לברוקולי?
אף פעם לא ניסיתי עם ברוקולי.
אפשר לחמם למחרת? יהיה טעים?
בדרך כלל לא נישאר אבל אם כן אני מחממת בטוסטר ונישאר מעולה.

 


הבמה כולה שלכם:
לביבות כרובית מושלמות
צילום: אילנית כהן

"הכנתי היום ויצא ממש טעים! הוספתי גם שן שום,
ממליצה בחום למי שאין בעיה עם שום  תודה רבה!!!"
אילנית כהן

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
לביבות כרובית

מקור: שרית מזיוף דהן‏

Similar Posts

20 Comments

  1. ותרו על תפוחי אדמה למה צריך עוד פחמימות הרתיחו פרחי כרובית 3 דקות צננו הכינו בלילת בצים עם מלח פלפל ואבקת שום טבילה בביצים ציפוי בפירורי לחם עם שומשום וישר לטיגון עמוק עד להשחמה קלה .ולצלייקים ונמנעי גלוטן עם פירורים ללא גלוטן .פשוט טעים רצח

  2. לבשל תפוחי אדמה בנפרד עד שיהיו רכים? לא נראה לי הגיוני עם הכרובית התפוח אדמה לא יספיק להתרכך

    1. היי ורד, לבשל עד ריכוך את שניהם ואם משתמשים בתפוחי אדמה בגודל בינוני הם אמורים להיות מוכנים ביחד. אפשר גם לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות ולשים בסיר עם הכרובית שמפורקת לפרחים. ואז מבשלים עד ששניהם רכים ומסננים היטב מכל המים. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?