מתכונים לשבועותעוגות בחושותעוגות גבינה

עוגת גבינה בחושה אפויה

עוגת גבינה בחושה אפויה – מתכון עוגת גבינה מדהימה ללא הפרדת ביצים ובמינימום מאמץ! מתכון עם שינויים קטנים של שרה יוסף, שיוצא מדהים וטעים ביותר. מומלץ בחום!
 

מתכון באדיבות: שרה יוסף  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה בחושה אפויה

מצרכים ואופן הכנה לבלילה

בתחתית התנור לשים תבנית עם מים
לרפד תבנית בתחתית ובצדדים עם נייר אפיה

חומרים לבסיס:
1 שרוול פתי בר טחונים גס
50 גרם פיקאנים מסוכרים טחונים
100גרם חמאה מומסת ה לערבב ביחד לתערובת אחידה ןלרפד את התבנית אפיה להכניס למקפיא עד שהתערובת מוכנה

חומרים לתערובת
750 גרם גבינה לבנה סקי
גביע גבינת שמנת בטעם טבעי
1 אינסטנט פודינג וניל
3כפות קורנפלור
כף מיץ לימון
1 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
5 ביצים שלמות
1 שוקולד לבן מומס

במערבל לערבל עם וו גיטרה את הגבינות להוסיף סוכר מיץ לימון סוכר וניל אינסטנט פודינג וקורנפלור ואת השוקולד ואז את הביצים אחת אחת לשפוך את התערובת על התחתית של הפתי בר להכניס לתנור 160 מעלות למשך שעה לשים לב שהעוגה מתייצבת בצדדים ובמרכז נשארת רוטטת.

מצרכים ואופן הכנה לציפוי העוגה

לציפוי:
2 שמנת חמוצה
1/2 שמנת מתוקה
1/2 שקית סוכר וניל
3כפות סוכר
כפית מיץ לימון

לערבב היטב
להוציא את העוגה למרוח את הציפוי להכניס לתנור לעשר דקות
להוציא ולצנן היטב
ואפשר לקשט עם שמנת צמחית או רגילה להקציף עם 2 כפות סוכר ולקשט עם פיקאנים מסוכרים

שאלות ותשובות

שאלה: האם אפשר לוותר על תחתית העוגה? כלומר הביסקוויטים.
תשובה: אפשר במקום לשים בצק פריך.

שאלה: העוגה צונחת אחרי האפיה?
תשובה: לא העוגה לא צונחת ונשארת גבוהה.

שאלה: האם אפשר לוותר על השוקולד הלבן?
תשובה: כן, אפשר בלי שוקולד.

שאלה: תודה על מתכונים נפלאים! מה גודל התבנית לעוגת הגבינה?
תשובה: אני הכנתי ב 26. בדרך כלל עדיף ב 28, אבל 26 תצא גבוהה יותר.

שאלה: העוגה מדהימה! את השמנת המתוקה של הקצפת להקציף או רק לערבב?
תשובה: את 1/2 שמנת מתוקה עם השמנת חמוצה רק לערבב היטב. לקישוט מעל צריך להקציף.

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת גבינה בחושה אפויהעוגת גבינה בחושה אפויהעוגת גבינה בחושה אפויה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים