עוגותרולדות

רולדה עם קרם שמנת ופודינג שוקולד לבן

רולדה עם קרם שמנת ופודינג שוקולד לבן מתכון לרולדת קרם רכה ויפייפיה ממולאת קרם מפנק ועשיר. עוגה שנראית מדהים והטעם מדהים לא פחות.מומלץ בחום!

 

מתכון באדיבות: חגית אלקבץ – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: רולדה עם קרם שמנת ופודינג שוקולד לבן

מצרכים 

הערה: זאת רולדה בסיסית לבנה. .מי שרוצה  רולדת שוקולד .אז חצי כוס קקאו במקום חצי כוס קמח. שיהיה בסך הכל 1 כוס קמח וחצי כוס קקאו.

מצרכים לרולדה בסיסית:

5 ביצים M בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר (חד פעמי קר)
1 1/2 כוסות קמח (מנופה)
1 שקית סוכר וניל 
1/4 כוס שמן

מצרכים לקרם:

שמנת מתוקה או קצפת צמחית
פודינג שוקולד לבן (או וניל)
חצי כוס מים
2 כפות סוכר

אופן הכנה 

  • מקציפים את הביצים שלמות, עם הסוכר, סוכר וניל עד לקבלת קרם לבן ותפוח.
  • מוסיפים בהדרגה את השמן ובסוף את הקמח המנופה – הכל במיקסר!
  • שופכים לתוך תבנית משומנת עם נייר אפייה (תבנית של התנור..ואז מגלגלים ליצירת הצורה)
  • בתנור אפייה על עליון תחתון כ 15 דקות בחום 170 מעלות.

להכנת הקרם:
שמנת מתוקה או קצפת צמחית, פודינג וניל, חצי כוס מים 2 כפות סוכר.
להקציף ביחד ולמרוח על העוגה הקרה. ולקלף הנייר תוך כדי גלגול.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • מרלין מדינה: "העוגה הכי הכי טעימה כל שבוע מכינה קבוע!"
  • שרה פול: "חגיגה לעיניים וגם לחיך!"
  • אילנה פרידמן: "וואוו עוגה מיוחדת שגם נראית מעולה!"

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים