Advertisements
| |

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה

עוגיות תמרים ואגוזים פריכות ונימוחות. מתכון קל להכנה ומושלם להגשה בכל עת!
בהשראת: הגר דהן
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה
Advertisements

עוגיות תמרים ואגוזים משגעות, פריכות ונימוחות, כל כך טעימות שלא תרצו לכבד אף אחד בכל הטוב הזה!

מתכונים טובים טובים לא מחליפים ויש מתכונים שאני מכינה במשך שנים רבות מכדי שאוכל לספור. המתכון לעוגיות תמרים ואגוזים הוא בדיוק אחד המתכונים שמבחינתי אי אפשר בלי!

מתכון לעוגיות תמרים ואגוזים, שקל להכין והכי כיף לאכול. אני תמיד מכינה כמות גדולה ולו רק כדי שיישארו לי כמה עוגיות לצד הקפה לפני שיחסלו אותן!

העוגיות מושלמות להגשה בכל עת והן הקינוח הכי מפנק שיש להגיש, לצד הקפה, כשמגיעים אורחים לא צפויים. תכינו פעם אחת ותראו שהמתכון הזה ילווה אתכם לעוד שנים רבות קדימה!

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה
צילום: הגר דהן

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגיות תמרים ואגוזים

  • המתכון הכי מדויק שתמצאו ותקבלו עוגיות מושלמות!
  • מתכון קל ביותר שכולם יכולים להכין!
  • כל כך טעימות שתצטרכו להכין כמות גדולה יותר כדי ליהנות מהן באמת!
  • מושלמות להגשה בכל רגע נתון ותמיד יגרפו מחמאות!

שורה תחתונה: כל עוגיות התמרים שאכלתם עד היום הן רק הקדמה לדבר האמיתי! אחרי שתטעמו תבינו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה

עוגיות תמרים ואגוזים פריכות ונימוחות. מתכון קל להכנה ומושלם להגשה בכל עת!
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
לדרג
באדיבות: הגר דהן

ציוד

מידה: כוס חד פעמי חם
Advertisements

המצרכים

  • 1 מרגרינה (200 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות סוכר
  • 5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • לערבב היטב - כשהבצק מוכן לרדד עם מערוך.
  • למלא ממרח תמרים ולפזר אגוזים קצוצים.
  • לגלגל ולאפות על 180 למשך 35 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגיות תמרים ואגוזים

לפרוס לפני או אחרי האפייה?
מכניסים לתנור רולדה שלמה ורק אחר כך פורסים.
אפשר רק שמן או מחמאה במקום מרגרינה או חמאה?
לא ניסיתי האמת, ככה אני מכינה ויוצא משגע.
אפשר במקום מרגרינה חמאה?
כן.
אם מתחיל להתפרק בזמן פתיחת הבצק, מה זאת אומרת?
כנראה שחסר לך קמח, נסי להוסיף עוד, בהצלחה.
אחרי שמכינים את הבצק צריך לקרר אותו או שאפשר ישר לחלק ולמרוח?
ישר לעבוד.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה
צילום: יעל שמולה ראובני

"זה בצק מעולה שנים אני מכינה עצה להוסיף את הקמח בהדרגה!"
יעל שמולה ראובני

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה
צילום: שני קורסיה

"עכשיו הכנתי!"
שני קורסיה

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה
צילום: דנה ואן

"הכנתי יצא מהמם!"
דנה ואן


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

מקור: הגר דהן

 

Advertisements

Similar Posts

20 Comments

  1. תודה רבה על מתכון קליל ופשוט שמוציא מגולגלות מושלמות. הכנתי לצאת צום כיפור עם מלית שוקולד שיהיה טעים וכיף גם לילדים. תודה

  2. הי יקרה!
    קודם כל תודה. המתכון נראה מעולה!
    שאלה קטנה, אפשר להחליף את הממרח תמרים בשוקולד או בתמרים טריים טחונים?

  3. רואה שכבר שאלו לפני ולא התקבלה תשובה. גם במתכונים אחרים מופיעה כוס חד פעמית כמידה. יש מגוון גדלים. אפשר בבקשה לקבל מידה לפי כוס מדידה או בגרמים? תודה, דפנה

    1. היי דפנה,
      בעיקרון, את יכולה להשתמש בכל כוס שאת רוצה, אינך חייבת לדבוק בכוס המידה שמופיעה במתכון. מה שחשוב הוא שתעשי שימוש באותה כוס לאורך כל המתכון בלי להחליפה לכוס אחרת בגודל אחר.
      כוס חד פעמי לשתייה חמה שווה ל-200 מ"ל, אבל את בהחלט יכולה גם להשתמש בכוס של 240 מ"ל, פשוט תצא לך כמות גדולה יותר של עוגיות (שזה לא דבר רע בכלל, כי הן טעימות מאוד!)
      בהצלחה 🙂

  4. האם חייבים כל כך הרבה שמן ומרגינה?
    האם ניתן לצמצם?
    אוהבת מאוד את העוגיות הללו אך בכל זאת….

    1. היי דוריה, נוכל להמליץ לך על גרסה אחרת של העוגיות האלה שאפשר להכין רק עם שמן (ועם כמות יחסית קטנה יותר) –
      מגולגלות תמרים:
      2 וחצי כוסות קמח תופח
      קורט מלח
      1/4 כוס שמן
      2 כפות סוכר
      2 ביצים
      שקית סוכר ווניל
      למילוי- ממרח תמרים ללא סוכר
      אבקת סוכר לקישוט
      סרטון הכנה בקישור כאן
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements