עוגיות

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה

עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה – מתכון לעוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזים קצוצים. דבר כזה לא טעמתם, הכי פריך שיש. רוצו להכין!

מתכון באדיבות: הגר דהן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות תמרים ואגוזים קלות להכנה

מצרכים ואופן הכנה 

1 מרגרינה
1 כוס שמן
1 כוס מים
2 כפות סוכר
לערבב היטב

להוסיף 5 כוסות קמח(כוס חד פעמי חם)
שקית 1 אבקת אפיה

כשהבצק מוכן לרדד עם מערוך
למלא ממרח תמרים ולפזר אגוזים קצוצים
לגלגל ולאפות על 180 למשך 35 דקות


שאלות ותשובות

שאלה: לפרוס לפני או אחרי האפייה?
תשובה: מכניסים לתנור רולדה שלמה ורק אחר כך פורסים.

שאלה: אפשר רק שמן או מחמאה במקום מרגרינה או חמאה?
תשובה: לא ניסיתי האמת, ככה אני מכינה ויוצא משגע.

שאלה: אפשר במקום מרגרינה חמאה?
תשובה: כן.

שאלה: אם מתחיל להתפרק בזמן פתיחת הבצק, מה זאת אומרת?
תשובה: כנראה שחסר לך קמח, נסי להוסיף עוד, בהצלחה.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • אסתר יעקבי: "זה המתכון שאני מכינה כבר 37 שנה. מתכון מנצח!"
  • מזל לוי: "מכינה אותו שנים תמיד מצליח, ממליצה!"
  • טיקי רצבי: "נראה מושלם… יש לי חולשה לעוגיות הללו!"


עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות תמרים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים