ארוחות צהרייםבשר

נתח אסאדו בתנור – מתכון פשוט וקל

נתח אסאדו בתנור מתכון פשוט וקל – קבלו היום מתכון ממש פשוט וקל לנתחי אסאדו . פשוט להכניס את כל המצרכים לשקית. לסגור ולשכוח שעתיים בתנור והופ. יש לכם מנה שלא מביישת מסעדת בשרים עם מוניטין של 40 שנה. רוצו לנסות!

מתכון באדיבות: השף רון יוחננוב  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: נתח אסאדו בתנור – מתכון פשוט וקל

מצרכים ואופן הכנה 

אז קודם כל תתארגנו על נתחי אסאדו
כל שדרה נכנסת לשקית אחת
אני משלב בתוך כל שקית 2 תפו"א שלמים מקולפים ובטטה אחת גדולה
זה מאוד תלוי בגודל השקית בעיקרון.

מתחילים.
מניחים בתוך קערה את שדרת האסאדו, מוסיפים 3-4 כפות שמן זית
מלח גס / פלפל שחור
כמה שיני שום שלמים
2 מקלות רוזמרין / מרווה / תימין אפשר הכל ואפשר מה שאוהבים
מערבבים היטב ומעבירים לשקית
והנה הטיפ החשוב – מוסיפים 3/4 כוס מים או ציר ירקות לשקית.
סוגרים, מנחים בתבנית ו- הופ לשכוח בתנור שחומם מראש על 200 מעלות
לפחות שעתיים.

שאלות ותשובות

שאלה: איזה נתח עם עצם?
תשובה: אסאדו / קשתית /שפונדרה

שאלה: צריך לעשות חורים בשקית?
תשובה: אני אישית לא עושה.

שאלה: כמה זמן לחמם את התנור מראש?
תשובה: כרבע שעה.

שאלה: מתכון נהדר ואפשר להוסיף פלחי תפוחי אדמה ובצל?
תשובה: אני מוסיף את תפוחי האדמה שלמים, בלי בצל.

שאלה: אתה אופה בטורבו או 2 פסים?
תשובה: כמעט תמיד טורבו.

שאלה: זה מהמם אלוף אפשר גם נתח מס׳ 5 כתף טרי?
תשובה: לא לצערי.

עוד מתכונים מבוקשים:

נתח אסאדו בתנור

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים