כללי

עוגת שזיפים ושקדים קיצית

עוגת שזיפים ושקדים קיצית – מתכון לעוגת טארט שזיפים משגעת עם שקדים, עוגת קלה להכנה שמתאימה בול לימי הקיץ החמים. נסו עכשיו!
 

מתכון באדיבות: רון יוחננוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון, פרגנו לו והצטרפו לקבוצה.

מתכון: עוגת שזיפים ושקדים קיצית 

מצרכים 

1 חבילת בצק פריך של שמרית

לקרם שקדים מהיר:

100 גרם אבקת שקדים

50 גרם נטורינה / חמאה מומסת

4 כפות סוכר

ביצה

מעט תמצית אמרטו / שקדים

לערבב היטב את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה

 

לשזיפים (ואפשר עם פירות אחרים שאוהבים)

10 שזיפים חצויים לרבעים

2 כפות סוכר דמררה

טיפונת מיץ לימון


אופן הכנה 

פותחים את הבצק על נייר אפייה

מורחים את הקרם שקדים המהיר ומנחים מעל בצורת שבשבת את השזיפים

מקפלים את הקצוות כלפי מעלה ומהדקים

מברישים בביצה טרופה, מפזרים מעל שקדים ומכניסים לאפייה בתנור שחום מראש על 180 מעלות כ-35 דקות או עד הזהבה.

שאלות ותשובות

שאלה: נראה מעולה …לא מצליחה לימצוא את הבצק ברשתות שיווק איפה רכשת?
תשובה: ברשת שופרסל.

שאלה: אפשר להכין עם בצק מלוח של מעדנות, תודה על המתכון.
תשובה: לא יודע לגבי בצק מלוח.. הבצק הזה הוא פריך מתוק.

שאלה: כמה מהחבילה לפתוח?
תשובה: בחבילה יש מספיק לעוגה אחת זה מגיע כבר עגול.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת שזיפים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים