כללי

עוגת וניל פרווה נהדרת בכלום עבודה

עוגת וניל פרווה נהדרת בכלום עבודה – 

מתכון קלי קלות לעוגת שבת פרווה בטעם נפלא של וניל, עוגה שתעשה לכם את הסופ"ש! נסו עכשיו!

מתכון באדיבות: ישראלה אזולאי  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

 

מתכון: עוגת וניל פרווה

מצרכים 

2.5 כוסות קמח מנופה (מידה בכוס אוניברסלית)
2 כפיות אבקת אפייה
1.5 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים ללא הפרדה
3/4 כוס שמן
1 שמנת להקצפה צמחית (ריץ')


אופן הכנה 

מחממים תנור ל170 מעלות

מערבבים בקערה חומרים יבשים:
קמח, א.אפיה, אינסטנט וניל

בקערת המיקסר שמים:
ביצים, סוכר, סוכר וניל, ומקציפים עם המקצף עד קבלת בלילה תפוחה מאוד (לוקח כמה דקות)
מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים בהדרגה את השמן
אחרי שהשמן נטמע מוסיפים לסירוגין את קערת היבשים והשמנת הצמחית עד קבלת בלילה סמיכה וללא גושים (יוצאת כמו פודינג)
מעבירים לתבנית, ואופים רק עד שקיסם יוצא יבש במרכז העוגה כדי לא ליבש אותה, בערך 40 דקות
מצננים, ומפזרים באבקת סוכר
שומרים מחוץ למקרר כשהיא עטופה (בשום אופן לא מתאימה לקירור)

שאלות ותשובות

שאלה: במתכון רשום גביע שמנת.מתוקה או ריץ האם הכוונה.היא לקופסה שלמה נכון?והאם.ניתן קמח תופח?תודה
תשובה: אם את שמה קמח תופח,תורידי את האבקת אפייה.,בשמנת להקצפה אפשר חלבית או צמחית כמו ריץ 250 מ"ל או 200.

שאלה: אמרת לא למקרר אבל יש שמנת מתוקה
תשובה: אבל זה לא קצפת קרה של קרם, את יכולה לשים במקרר ותוציאי לפני שאוכלים שיגיע לטמפ החדר.

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת וניל פרווה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך

Close
Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים