Advertisements
פלפלים ממולאים בשר – חריפים וטעימים ביותר, עם מילוי של בשר טחון ועטופים בבצק עלים.

מתכון

מתכון באדיבות:  מלי עידו יוסף – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
פלפלים ממולאים בשר

Advertisements

Advertisements

מתכון: פלפלים ממולאים בשר

מצרכים ואופן הכנה 

פלפלים חריפים לחרוץ חתך לאורך ולהוציא את הגרעינים.
מילוי: בקר טחון ובצל קצוץ מלח,פלפל,פפריקה וכורכום לערבב ולמלות,
רצועות של בצק עלים, לקחת רצועה וללפף מעל הפלפל. לחמם תנור 200 מעלות,
למרוח ביצה ולפזר שומשום
לאפות חצי שעה או עד שמזהיב

שאלות ותשובות

שאלה: מדהים. כמה זמן אפייה?הבשר מצריך טיגון לפני? ואם אפשר הסבר קצר על גלגול הבצק סביב הפלפל. תודה!
תשובה: כמו שכתבתי, לא צריך טיגון. זמן אפיה כחצי שעה או עד שמזהיב. את בצק העלים חותכת לרצועות ומלפפת מעל הפלפל.
שאלה: את מגישה את זה עם רוטב?
תשובה: ללא רוטב אני מגישה, אין לזה חוקים,איך שבא לך.
שאלה: פשוט לאפות? כמה זמן אם כן? מה כמה איך? חייבת להכין לאבא שלי!
תשובה: מחממת את התנור מראש חום 200 בערך חצי שעה, או עד שמזהיב.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

Advertisements
פלפלים ממולאים בשר

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements