מתכוני שוקולדעוגותעוגות ללא אפייה

עוגת קינדר ללא אפייה

עוגת קינדר ללא אפייה –

מתכון לעוגת קינדר קאנטרי, חטיף השוקולד שהדבר היחיד שיותר טעים ממנו, זה אם עושים ממנו עוגה. אז הנה בבקשה, למה אתם מחכים? נסו עכשיו!

מתכון באדיבות: kochkino.de – תורגם על ידי צוות האתר.

מתכון: עוגת קינדר ללא אפייה

מצרכים 

לתחתית:

250 גרם דגני בוקר (חיטה תפוחה בטעם דבש או בלי טעם)
300 גרם שוקולד חלב לאפייה

קרם:

350 גרם מסקרפונה
250 גרם שמנת חמוצה
3 כפות מייצב קצפת (אפשר בלי)
שקית אחת של סוכר וניל
150 גרם שוקולד לאפייה לבן (מומס)
250 גרם גבינה לבנה (עם אחוז שומן גבוה)

לציפוי:

ביסקוויטים חמאה (או פתי בר)
200 גרם שוקולד חלב לאפייה
שוקולד לבן 100 גרם
25 גרם שומן קוקוס מוקשה / שומן דקלים (פאלמין למשל)
4 קינדר קאנטרי קצוצים בצורה גסה (או חטיפי דגנים אחרים)
דגני בוקר (חיטה תפוחה עם או בלי טעם דבש)


אופן הכנה 

  • נתחיל בתחתית: נמס את השוקולד ונערבב עם דגני הבוקר ידנית עד שהכל מצופה היטב בשוקולד.
  • נכניס את התערובת לתוך תבנית מכוסה בנייר אפייה (בגודל 25 × 40 סנטימטר). 
  • נכניס את התחתית למקרר להתקרר אז כ -45 דקות עד שהיא יציבה.
  • נקציף עכשיו את הקרם במערבב עד לקבלת קרם יציב.
  • לאחר מכן המשיכו עם השמנת: מערבבים מסקרפונה, גבינה לבנה (או יוגורט נוקשה) וסוכר וניל עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את השוקולד.
  • לאחר מכן מערבבים את מייצב הקצפת ואז מקפלים פנימה במהירות את הקצפת.
  • ועכשיו הקרם הטעים מניחים מעל לתחתית המוכנה ואת עוגיות הביסקוויטים של החמאה מפזרים מעליו.
  • מחזירים את העוגה שוב למקרר. הפעם כחצי שעה.
  • לאחר זמן הקירור הגיע הזמן להכנת הציפוי: מסדרים את הביסקוויטים, ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס ומורחים מעל הביסקוויטים אותם סידרנו.
  • לבסוף, מפזרים את הקינדר קאנטרי ואת דגני הבוקר מלמעלה.
  • יש להניח את העוגה פעם אחרונה בקירור עד להגשה..
  • אגב, העוגה המושלמת שומרת על טריות כ 3 ימים במקרר. בתיאבון! .

סרטון הכנה מלא 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת קינדר ללא אפייה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים