Advertisements
| | | | |

מקלובה עוף בתבנית אחת

קבלו מתכון נוסטלגי שגדלנו עליו דורות פשוט ברור וקל להכנה.
בהשראת: חגית ועמי טואיטו
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
מקלובה מתכון, מקלובה עוף
Advertisements

תבשיל מקלובה עוף, שמכינים בתבנית אחת ובקלי קלות! מתכון פשוט להכנת ארוחה נוסטלגית שקשה לעמוד בפניה!

מקלובה זו אחת הארוחות הנוסטלגיות שיש, שתמיד כיף לאכול והיא פשוט טעימה ברמות אחרות! ארוחה מפנקת שכל ביס ממנה מוציא קריאות התפעלות והיא פשוט חייבת להיות כלולה בתפריט לעיתים תכופות!

אז קבלו מתכון קל, שמכינים בתבנית אחת, ולא דורש עמידה ליד הסיר בזמן הבישול. ארוחה משגעת לכל המשפחה שלא צריך כלום ליד, מלבד איזה סלט טעים, שגם לא חובה.

 

ספר המתכונים של חגית ועמי טואיטו

מתכון למקלובה
צילום: חגית ועמי טואיטו

Advertisements

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון קל ופשוט שמכינים בתבנית אחת ותמיד יוצא מושלם!
  • מקלובה, ארוחה נוסטלגית שכל המשפחה תשמח לאכול בכל זמן!
  • ארוחה עשירה וממלאה הכוללת גם פחמימות וגם חלבונים!
  • כל כך טעימה ומפנקת שתמיד גורפת מחמאות וחיוכים!

 

שורה תחתונה: זו לא שאלה אם להכין מקלובה, זו רק שאלה של מתי! מתכון לארוחה שברור שמכינים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון מקלובה

מקלובה מתכון, מקלובה עוף

מקלובה עוף בתבנית אחת

קבלו מתכון נוסטלגי שגדלנו עליו דורות פשוט ברור וקל להכנה.
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית ועמי טואיטו
Advertisements

המצרכים

  • כנפיים / שוקיים (כמה שאוהבים)
  • 1 בצל
  • 3 גזרים
  • 1 צרור שמיר
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • בהרט (לפי הטעם)
  • ראס אל חנות (לפי הטעם)
  • כורכום (לפי הטעם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • לחתוך בצל אחד לקוביות, 3 גזרים לחתוך לקוביות שמיר שטוף וקצוץ ולטגן עם 2 כפות שמן הכל ביחד במחבת.
  • להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור בהרט ראס אל חנות כורכום טיפה.כל אחד לפי הטעם האישי.
  • להוסיף אחריי טיגון קל של כמה דקות אורז ככוס שטוף ומסונן.
  • לוקחים תבנית יוצקים את כל התערובת.
  • לוקחים קערה קטנה שמים כורכום, בהרט, כף שמן, ראס אל חנות, גריל עוף, מלח ופלפל שחור.
  • לערבב למשחה נוזלית ולערבב את העופות בתערובת.
  • מסדרים את העופות על התערובת, ניתן כנפיים או שוקיים ואז יוצקים מים רותחים עד כיסוי כחצי מעובי העוף. אין צורך לערבב.
  • לכסות בנייר כסף שעה ועשרים לערך על 180 מעלות אפייה. לבדוק כשהמים נעלמים זה מוכן.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

מתכון מקלובה
צילום: חגית ועמי טואיטו

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מקלובה מתכון מאת: חגית ועמי טואיטו

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements