Advertisements
| | | |

לחמניות לקציצות ברוטב

לחמניות מושלמות לקציצות ברוטב, שמשדרגות את הארוחה בכמה רמות! רכות, אווריריות וטעימות!
בהשראת: טובה ניסים
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
לחמניות לקציצות ברוטב
Advertisements

מתכון לחמניות רכות, אווריריות, משגעות ומשדרגות כל ארוחה!

כשאני מכינה סיר עם קציצות ברוטב הילדים תמיד שותים את הרוטב שנשאר בצלחת מרוב שהוא טעים. בהתחלה הייתי קונה להם חלה לטבול ברוטב, אבל מאז שהתחלתי להכין את המתכון הזה, הם פשוט דורשים שאכין אותן באופן קבוע ואפילו כועסים עליי כשאני שוכחת.

הלחמניות יוצאות רכות ואווריריות והכי כיף וטעים לאכול את הקציצות עם מה לנגב. הן כל כך טעימות שהילדים מחסלים את הקציצות מהר רק כדי לנגב את הרוטב עם הלחמניה. חובה לטעום!

ספר המתכונים של טובה ניסים 

לחמניות לקציצות ברוטב
צילום: טובה ניסים

למה באמת כדאי לכם: לחמניות לקציצות ברוטב

  • קלות להכנה ובכלום זמן יש לכם לחמניות משגעות!
  • כל כך טעימות שאי אפשר לוותר עליהן!
  • אפשר להכין כמות ולהקפיא!
  • רכות ואווריריות ואפשר לאכול אותן עם כל מה שמתחשק!

שורה תחתונה: לפעמים המנה העיקרית היא רק תירוץ ועם מתכון כזה הילדים יאכלו כל מה שרק תכינו ליד!

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

לחמניות לקציצות ברוטב

לחמניות לקציצות ברוטב

לחמניות מושלמות לקציצות ברוטב, שמשדרגות את הארוחה בכמה רמות! רכות, אווריריות וטעימות!
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
לדרג
כמות 16 לחמניות
באדיבות: טובה ניסים

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • ½ כוס שמן
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כוסות מים (פושרים)
  • 1 כף מלח
Advertisements

אופן ההכנה

  • נערבב את החומרים ונכין בצק, - לעבד אותו כ - 7 דקות במיקסר.
  • את המלח לשים בסוף הלישה ושוב לעבד.
  • לתת התפחה כשעה.
  • נכין כ - 16 כדורים.
  • כל כדור לעשות צורה של לחמנייה.
  • לחרוץ מעל בסכין חדה צורת חתך.
  • להרטיב במים מעל הבצק ולקמח מעל הלחמניות (מעט קמח).
  • לתת תפיחה עם צורות הלחמנייה כחצי שעה לפחות.
  • לחמם תנור רגיל ל- 200 מעלות, לשים בתנור עד קבלת צבע חום (בערך 20 דקות).
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: לחמניות לקציצות

גם ביצה וגם קמח מעל הלחמניות?
לא חייב ביצה להתיז מעט מים ולפזר קמח.
האם אפשר שמרים יבשים?
כן ברור, 2 כפות שמרים לקילו קמח.
איזה תנור השתמשת? איזו תוכנית?
תנור רגיל.
מה את מורחת על הלחמניה לפני שאת מכניסה לתנור?
מים וקמח.

 


הבמה כולה שלכם:
לחמניות לקציצות ברוטב
צילום: מירי שוורץ דנינו

"יפים וטעימים תנסו!"
מירי שוורץ דנינו

לחמניות לקציצות ברוטב
צילום: הילה דנינו

"לפני אפייה !"
הילה דנינו

לחמניות לקציצות ברוטב
צילום: רחל עטיה

"אלופההה המתכונים שלך הכי מוצלחים יצא טעים !"
רחל עטיה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נפתח החשק לפחמימה? נפתח התיאבון לעוד?
פיצה מהירה, איטלקית או שדווקא בורקס נוסטלגי?

עוד מתכונים מעניינים באתר

אהבתם? עוד מתכוני מאפים ולחמים הכי מושלמים שיש – עכשיו באתר!

Advertisements

Similar Posts

6 Comments

    1. היי אודל,
      מדובר בקמח רגיל עם שמרים כך שהוא אמור לתפוח כמו בצק של חלה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי יהודית,
      להבא אנחנו ממליצים להוסיף את המים בהדרגה ולעצור לפני שהבצק נעשה דביק מדי.
      אם נעשה דביק מדי, אפשר תמיד להוסיף עוד קצת קמח ולאזן.
      בהצלחה 🙂

    1. היי חן,
      הבצק לא אמור לצאת לא יותר מדי דביק. אם אי אפשר לעבוד איתו, כדאי לעצור עם המים ולהוסיף קצת קמח.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements