מתכון באדיבות: דבי וזאנה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: רולדת ריבת חלב
מצרכים
4 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
חצי כוס קורנפלור
כפית תמצית וניל
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
ריבת חלב
אופן הכנה
תנור 170
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בערך שמונה דקות
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים
מקפלים את החלמונים הקורנפלור ותמצית וניל לתערובת החלבונים.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומיישרים היטב ואופים בערך 10 דקות.
מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה ומצננים
מורידים בזהירות את הנייר האפייה ומורחים את הריבת חלב
מקציפים את השמנת עם האינסטנט ומקשטים, מורחים בתוך הרולדה ומבחוץ. בהצלחה!
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים
מקפלים את החלמונים הקורנפלור ותמצית וניל לתערובת החלבונים.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומיישרים היטב ואופים בערך 10 דקות.
מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה ומצננים
מורידים בזהירות את הנייר האפייה ומורחים את הריבת חלב
מקציפים את השמנת עם האינסטנט ומקשטים, מורחים בתוך הרולדה ומבחוץ. בהצלחה!
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!