מאפים ולחמיםעוגיותקינוחים

רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור

רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור

מתכון רוזלך מטורף שיעיף לכם את החושים. מתכון שיוצא טעים ומדהים, ועוד בונוס, הבצק ללא סוכר, ועם שמן זית! חובה לנסות.

מתכון באדיבות: תהילה סימן טוב  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור

מצרכים 

כוס מדידה של חד פעמי קר
מצרכים ל – 40 רוזלך קטנים
6 כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
2 כוסות מים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח

למריחה – נוטלה / ממרח לוטוס
אני שמתי נוטלה יחד עם סוכריות חומות


אופן הכנה 

בקערת המיקסר (אפשר גם בידיים) נשים קמח
ושמרים,נערבל ונוסיף בהדרגה מים.
לאחר מכן נוסיף את השמן זית.
כשהבצק מתאחד נוסיף את המלח ונלוש לפחות 10 דק. נתפיח עד הכפלה בכמות
נחלק את הבצק ל4 כדורים ונתפיח עוד 15 דק.
נרדד כל כדור למלבן נמרח נוטלה ונגלגל דק.
נחתוך לרוזלך שוים נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה (250 מעלות) למשך 7 דק
נוציא,נחכה שיתקרר ונפזר א.סוכר

שאלות ותשובות

שאלה: שמן זית?
תשובה: כן, זה יוצא מעולה!

שאלה: שמן רגיל הולך טוב?
תשובה: אני לא יודעת להגיד לך..שמן זית מאוד מעשיר את זה.

שאלה: לא שמים סוכר בבצק?
תשובה: לא..כל הפואנטה שהבצק מלוח במבפנים מתוק.

שאלה:
וואו נראה מושלם,כמה שאלות למאותגרת אפיה כמוני. כמה זמן התפחה? איפה מניחים בתנור?
תשובה: התפחה עד שהוא ניהיה כפול ממה שהיה. מניחים בתנור באמצע. לאט לאט תלמדי.

שאלה: מים חמים או קרים?
תשובה: פושרים.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

רוזלך נוטלה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים