| | | | | |

עוגת סברינה קלה וטעימה בטירוף

מתכון לעוגת סברינה שמכינים בקלות. טעימה, מרעננת, מפנקת וחגיגית שחובה להכין בחג!
בהשראת: הגר דהן
ציון 4.25 על ידי 29 דירוגים
סברינה בקלי קלות

עוגת סברינה קלה ומטריפה שמכינים במהירות וטורפים עוד יותר בקלות מרוב שהיא טעימה! ה-קינוח לחגים!

אחרי אין־ספור עוגות שוקולד ועוגות בחושות שהכנתי בחופש הגדול, בשבתות ובימי הולדת מתחשק לי להכין עוגה שהיא חגיגה לעיניים ולחיך. אין הרבה עוגות כאלה שהן מיוחדות שכשמגישים אותן יש תחושה חגיגית באמת.

אז העוגה שאני הולכת להכין היא עוגת סברינה שמכינים בקלות והיא חגיגה אחת גדולה! היא מרשימה מאוד, עסיסית במיוחד, מרעננת וחגיגית שאף אחד לא יוכל להישאר אדיש אליה – מקטן ועד גדול! ואם מתחשק לכם, ניתן להכין את אותה עוגה במנות אישיות ומפנקות!

למה באמת כדאי לכם: עוגת סברינה קלה

  • מתכון קל מאוד להכנה שלא מעמיס על כמות ההכנות לחג!
  • עוגת סברינה קלה מפנקת, מרעננת וחגיגית במיוחד לחגים ולמועדים מיוחדים!
  • ניתן להכין את העוגה פרווה וליהנות ממנה באותה מידה!
  • ניתן להכין עוגה גדולה או לחלק למנות אישיות ומפנקות!

 

שורה תחתונה: בחגים מכינים מתכונים מיוחדים וחגיגיים! העוגה הזו תהיה מסמר הערב שלכם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סברינה בקלי קלות

עוגת סברינה קלה וטעימה בטירוף

מתכון לעוגת סברינה שמכינים בקלות. טעימה, מרעננת, מפנקת וחגיגית שחובה להכין בחג!
ציון 4.25 על ידי 29 דירוגים
לדרג
כמות 18 יחידות
באדיבות: הגר דהן

ציוד

מידה: כוס חד פעמי חם
תבנית: גודל 24

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם (הלבנים הפשוטים)

להכנת הסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כפית רום

להכנת הקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף טוב.
  • בהדרגה מוסיפים: את השמן 6 חלמונים אבקת אפיה כוס קמח ופירורי לחם הלבנים (הסוג הפשוט ללא תיבול).
  • מערבבים היטב ומשמנים תבנית.
  • לאפות על חום 180 בערך חצי שעה.
  • נרתיח את מוצרי הסירופ - וכשהעוגה יוצאת להניח בצד ולהרטיב אותה עם הסירופ שהכנו.
  • נקציף את מוצרי הקרם וכשהעוגה מתקררת לצפות בקרם שהכנו.

הערות וטיפים

אל תפחדו להרטיב את העוגה עם כל הכמות שהכנו זה יוצא פצצה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת סברינה קלה

את הבלילה עם החלבונים לשלב אותה עם הבלילה עם החלמונים? ואז לתנור?
כן קודם חלבונים וסוכר ובהדרגה מוסיפה את הכלל חלבונים.
אז לעשות 2 קערות ולמזג ביניהן בהדרגה?
כשהקצף מוכן להוסיף אליו בהדרגה. הכי פשוט!
האם אפשר להחליף את החלב במים? על מנת לעשות את זה פרווה?
כן, קצפת צמחית מים ופודינג.
הקרם לא צריך להיות רק שמנת מתוקה וסוכר? בלי פודינג וניל?
גם אפשר, אני אוהבת יותר עם הוניל.
מעולה! אפשר משהו אחר במקום רום לילדים?
אני פעם הייתי עושה לילדים רק עם כף תמצית וניל וגם יוצא נפלא.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת סברינה קלה
צילום: שרון קליסקי

"תודה לך על המתכון המשגע!"
שרון קליסקי

עוגת סברינה קלה
צילום: מיה בן דוד

"אני עושה את העבודה הזאת כבר המון זמן
ואנשים פשוט מתעלפים עליה
תודה על המתכון יוצא חבל על הזמן!"
מיה בן דוד

סברינה בקלי קלות
צילום: ציונה עמר
סברינה בקלי קלות
צילום: הגר דהן
סברינה בקלי קלות
צילום: הגר דהן
סברינה בקלי קלות
צילום: הגר דהן

 


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת סברינה קלה

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

29 Comments

  1. 2 stars
    עשיתי הכל לפי מה שרשום, כשהשקתי עם הסירופ הוא לא חלחל מהמרכז אלא רק מהצדדים כנראה ויצא שהעוגה ספוגה רק בדפנות ויבשה מבפנים. ממה זה יכול לקרות?

    1. היי בת אל,
      זה קרה בגלל שהחלק בפנים הוא עבה יותר וצריך יותר נוזלים כדי שיירטב. ממליצים בפעם הבאה לחורר אותה ואז להשקות עם הסירופ, ככה בטוח שהיא תצא עסיסית.
      בהצלחה ושבת שלום!

  2. 5 stars
    עוגה פשוט מעולה!!
    טעם של העבר עם ניחוחות של זכרונות ילדות ורגעים מתוקים בחיים.קלה להכנה,מתכון ברור ופשוט.
    תודה רבה 😍

  3. הכנתי 18 סברינות אישיות אך הקרם לא הספיק לכולן.ולכן במקום לזלף יישרתי את הקרם.

  4. הי, לכמה ימים אפשר לשמור את הסברינה בקירור? זה נשאר טוב גם יום למחרת?

  5. האם ניסית במקום פירורי לחם, שקדים מולבנים טחונים…או קמח שקדים מה שזה לא יהיה, נראה לי זה יתן קיק מעניין

    1. נשמע כמו רעיון טוב! את מוזמנת לשתף איך יוצא אם מזדמן לך לנסות. בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?