עוגותקינוחים

סברינה בקלי קלות

סברינה בקלי קלות – עוגת סברינה או סברינות אישיות, מהמתכון הזה אפשר להכין גם וגם!

מתכון סברינה עם פירורי לחם, ביתית רטובה ועסיסית שעובר בדורות מזה 30 שנה. נראה ממש טוב ואין טעים ומתוק מזה. רוצו לנסות!

מתכון באדיבות: הגר דהן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

  סברינה

   

מתכון: סברינה בקלי קלות

מצרכים 

כוס חד פעמי חם

6 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם הלבנים הפשוטים .

להכנת הסירופ:
2 כוסות מים
כוס סוכר
כף וניל
כפית רום

להכנת הקרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב

סברינה

אופן הכנה 

להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף טוב
בהדרגה מוסיפים:
חצי כוס שמן
ואז  6 חלמונים 1 אבקת אפיה 1 כוס קמח 1 כוס פירורי לחם הלבנים (הסוג הפשוט ללא תיבול)

מערבבים היטב ומשמנים תבנית
לאפות על חום 180 בערך חצי שעה

כשהעוגה יוצאת להניח בצד ולהרטיב אותה עם הסירופ שהכנו שהוא:
2 כוסות מים
כוס סוכר
כף וניל
כפית רום

אל תפחדו להרטיב את העוגה עם כל הכמות שהכנו זה יוצא פצצה!

כשהעוגה מתקררת לצפות בקרם שמכינים:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב

שאלות ותשובות

שאלה: את הבלילה עם החלבונים לשלב אותה עם הבלילה עם החלמונים? ואז לתנור?
תשובה: כן קודם חלבונים וסוכרובהדרגה מוסיפה את הכללחלבונים

שאלה: אז לעשות 2 קערות ולמזג ביניהן בהדרגה?
תשובה: כשהקצף מוכן להוסיף אליו בהדרגה. הכי פשוט!

שאלה:הגר מקציפים את השמנת והחלב והפודינג וניל?
תשובה: כן הכל ביחד במהירות.

שאלה: האם אפשר להחליף את החלב במים? על מנת לעשות את זה פרווה.
תשובה: כן, קצפת צמחית מים ופודינג.

שאלה: כמה יחידות יוצא מ 6 ביצים?
תשובה: 18 יחידות אישיות.

שאלה:הקרם לא צריך להיות רק שמנת מתוקה וסוכר? בלי פודינג וניל?
תשובה: גם אפשר, אני אוהבת יותר עם הוניל.

שאלה:נראה סוף! באיזו דרך עושים את זה כמנה אישית? העיגולים.
תשובה: משתמשים בתבניות כמו בתמונה פה

שאלה:אם רוצה בתבנית אחת רגילה אז מה גודל התבנית?
תשובה: גודל 28.

שאלה:מעולה! אפשר משהו אחר במקום רום לילדים?
תשובה:אני פעם הייתי עושה לילדים רק עם כף תמצית וניל וגם יוצא נפלא.

שאלה:תודה רבה וכל הכבוד על השיתוף! מותר עם פירורי זהב? לא מתובלים כמובן.
תשובה:לא הייתי מציעה, תקני את הפירורים הדקים הלבנים יוצא מושלם.

שאלה:אפשר סולת במקום פירורי לחם? או שעדיף פרורי לחם או קמח מצה?
תשובה: ניסיתי עם סולת זה פחות טעים,  לכי על פירורי לחם זה יוצא ואוו.

שאלה:האפיה על רגיל או טורבו?
תשובה: טורבו.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

סברינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים