עוגיות

עוגיות מרוקאיות ריפעת על בסיס שמן

עוגיות מרוקאיות על בסיס שמן – עוגיות ריפעת –
עוגיות תה מרוקאיות עם אניס. עוגיות שפשוט לוקחות את כוס התה לשלב הבא, חובה לנסות!

מתכון באדיבות: נעמי שושן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגיות מרוקאיות

מתכון: עוגיות ריפעת – עוגיות תה מרוקאיות

מצרכים 

1 קילוגרם קמח
2 אבקת אפייה
כוס סוכר
כוס שומשום
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
3 ביצים L
חצי כוס גרגרי אניס


אופן הכנה 

לעבד את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד
נניח את הבצק בצד ל20 דקות
בנתיים נחמם תנור ל180 מעלות
נחלק את הבצק ל4 חלקים ונרדד על נייר אפייה
נחתוך לריבועים בעזרת גלגלת
לאפות 20-25 דקות
נצנן את העוגיות לחלוטין ונפריד בינהן . 

שאלות ותשובות

שאלה: האם צריך מכשיר לצורת העוגיות?
תשובה: לא.

שאלה: אם אין לי מעבד מזון, יש דרך אחרת?
תשובה: ללוש בעזרת הידיים.

שאלה: אם אין לי אניס, מה לעשות?
תשובה: לא חובה.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות מרוקאיות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים