מתכון עוגת ריבת חלב נדירה שאפשר להכין בקלות ולהתפנק עליה בשבת. מומלצת בחום!
מתכון באדיבות: נעמי שושן והשף מיכה כלפה – קרדיט על שיתוף הפעולה
.
מתכון: עוגת ריבת חלב מגרה בטירוף
מצרכים
לבסיס:
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 אינסטנט פודינג ריבת חלב
7 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים
לסירופ:
לערבב שליש כוס סוכר עם חצי כוס מים רותחים וכפית של תמצית רום
למילוי בין השכבות:
2 שמנת מתוקה להקצפה
ממרח ריבת חלב
אינסטנט פודינג ריבת חלב
1כף סוכר
אופן הכנה
הכנת המילוי:
בקערה מיקסר להקציף הכל עד לקבלת קצף יציב.
להקציף שמנת עם סוכר ופודינג ריבת החלב
אופן הכנת מתכון
מפרדים את החלמונים והחלבונים
בקערה מקציפים את החלבונים עם הסוכר והאינסטנט פודינג ריבת חלב.
לאט לאט מוספים את שאר המרכיבים ואת הקמח בסוף.
את התערובת מעברים לתבנית 26 ואופים בחום של 170 מעלות עד שהיא מוכנה.
לאחר שהעוגה מוכנה וקרה , פורסים אותה ל- 3 חלקים.
להרטיב את החלקים עם הסירופ ולראות שזה נספג.
על הבסיס אחרי שהוא ספג את הנוזלים , נמרח שכבה של ריבת חלב ומעל שכבה של קצפת.
נמשיך כך עם שאר החלקים.
נקציף שמנת ונצפה את העוגה ונצמיד לעוגה שבבי שקדים קלויים
נקשט מעל עם קצפת וריבת חלב
שאלות ותשובות
שאלה: עם איזה סירופ את מרטיבה את העוגה?
תשובה: מה שרשום במתכון זה הסירופ.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!