| | | |

לביבות גבינה של פעם

לביבות גבינה מדליקות ומטריפות, עם טעם של פעם. קלות להכנה ומזינות יותר מפנקייק.
בהשראת: אילנית דרמון
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לביבות גבינה של פעם

לביבות גבינה של סבתא, עם טעם של פעם, מתוקות ומטריפות שהכי כיף לאכול!

אין כיף גדול יותר מלפתוח את הבוקר עם ארוחה מפנקת שתשאיר לכולם חיוך על הפנים! אצלנו אוהבים לאכול פנקייקים לארוחת הבוקר, אבל מאחר שפנקייק עושה חשק בלתי נמנע לאכול אותו עם סירופים ממותקים, חיפשתי משהו קצת יותר מזין בתור חלופה.

לביבות גבינה הן החלופה המושלמת לפנקייק וכיף לאכול אותן גם עם תוספות מלוחות וקצת יותר בריאות. המתכון קל להכנה, לזרוק את כל הרכיבים לתוך קערה, לערבב ולהכין בכמה רגעים! לביבות גבינה מטריפות שיעשו את הבוקר שלכם חלומי ומחייך!

ספר המתכונים של אילנית דרמון

 

לביבות גבינה של פעם
צילום: אילנית דרמון

למה באמת כדאי לכם: לביבות גבינה

    • תחליף מושלם ובריא יותר מפנקייק!
    • כל כך טעימות שהילדים יבקשו שוב ושוב!
    • קלות כל כך להכנה שזה פשוט מגוחך לוותר!
    • אין כיף גדול יותר מלפתוח את היום כשכל הבית מחייך!

שורה תחתונה: החיוך של הילדים והבריאות שלהם חשובים לכם? תכינו לביבות גבינה ותתפסו שתי ציפורים ברגע!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

לביבות גבינה של פעם

לביבות גבינה של פעם

לביבות גבינה מדליקות ומטריפות, עם טעם של פעם. קלות להכנה ומזינות יותר מפנקייק.
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנית דרמון

המצרכים

  • 2 ביצים
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 כף סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 3 כפות קמח
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה

  • לערבב היטב בקערה, שלא יהיו גושים.
  • במחבת טפלון, ליצור לביבות קטנות, לטגן קלות משני הצדדים.
  • הבלילה לא הכי מתוקה, מי שרוצה יותר מתוק, אפשר להוסיף עוד קצת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לביבות גבינה

אפשר עם שמנת?
אישית לא ניסיתי.
לטגן בשמן עמוק או כמו פנקייק?
בלי שמן עמוק.
במקום גבינה אפשר שמנת מתוקה? תודה.
לא ניסיתי. אך קחי בחשבון שהמרקם יהיה מאד דליל.
אפשר להכין ערב לפני שיאכלו בבוקר או שזה לא אותו הדבר?
עדיף להכין באותו רגע. זה ממש קל ומהיר זה ייצא פחות טעים אחרי המקרר.

לביבות גבינה של פעם
צילום: אילנית דרמון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על עוגות מרעננות, קלילות ופשוטות
להכנה לצד כוס משקה צונן ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

מקור: Ilanit Darmon

 

Similar Posts

5 Comments

  1. הבלילה יצאה לי מאד נוזלית וכשהפכתי את הלביבות התערובת התפזרה לי לכל עבר. איפה טעיתי ומה לתקן. בטעם יצא טעים. חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?