| |

עוגיות עבאדי עם ציפוי שומשום

עוגיות עם ציפוי שומשום פשוט משגע, גם לכם נהיה חשק להכין לשבת? עבאדי מכינים לא קונים. נסו עכשיו!
בהשראת: אופירה פחימה יחיא
ציון 4.37 על ידי 38 דירוגים
עוגיות עבאדי מתכון, עוגיות עבאדי מתכון מנצח, הסוד של עוגיות עבאדי, עוגיות עבאדי נדירות

עוגיות עבאדי – מתכון מנצח לעוגיות עבאדי נדירות עם סודה. כעכים מלוחים, קראנצ'יים וטעימים בטירוף.

עוגיות מלוחות הן ללא ספק עוגיות שקשה להפסיק לאכול אותן. הן סוגרות פינה במצב של רעב בין ארוחות ואפילו משמשות בתור ארוחה כשטובלים אותן בגבינת שמנת או כל גבינה אחרת שאוהבים. עוגיות עבאדי הן בדיוק מהסוג הזה.

מתכון מנצח לעוגיות עבאדי מלוחות, פריכות ומפנקות, שעבאדי עצמם יתחילו לבקש מכם את המתכון! מתכון עוגיות עבאדי נדירות, עם ציפוי שומשום משגע, שפשוט חובה לדאוג שתמיד תהיה צנצנת מלאה בהן על השיש בכל רגע נתון. נסו עכשיו!

עוגיות עבאדי
צילום: אופירה פחימה יחיא

למה באמת כדאי לכם: 

  • הסוד של עוגיות מושלמות של עבאדי עכשיו אצלכם במטבח!
  • מתכון מושלם לבצק ללא שמרים, ללא ביצים וללא אבקת אפייה!
  • מתכון כל כך קל להכנה – קערה אחת ולתנור!
  • עוגיות פרווה שאפשר לאכול מתי שרוצים בלי לחשוב על בשר וחלב!

 

שורה תחתונה: מתכון קל לעוגיות עבאדי משגעות וטעימות בטירוף! כי עוגיות עבאדי מכינים ולא קונים! 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות עבאדי מתכון, עוגיות עבאדי מתכון מנצח, הסוד של עוגיות עבאדי, עוגיות עבאדי נדירות

עוגיות עבאדי עם ציפוי שומשום

עוגיות עם ציפוי שומשום פשוט משגע, גם לכם נהיה חשק להכין לשבת? עבאדי מכינים לא קונים. נסו עכשיו!
ציון 4.37 על ידי 38 דירוגים
לדרג
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

המצרכים

  • 1 כוס בירה לבנה/מי סודה מוגז (עדיף בירה)
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס שומשום
  • 1 כף מלח (שטוחה)
  • ½3-3 כוסות קמח

אופן ההכנה

  • שמים בקערה את כל המצרכים ביחד מהנוזלים ליבשים.
  • נלוש את הכל ביחד עד שמתגבש בצק.
  • יוצרים איזו צורה שרוצים, עיגולים, מקלות או בייגלה.
  • אופים על חום 190 מעלות במצב טורבו עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות:

כוס שומשום בבלילה?
כן.
אין במתכון אבקת אפייה?
כן בלי שמרים וללא אפייה.
מערבבים את השומשום עם כל המצרכים? לא מפזרים אותו מעל?
כן, רק מבפנים..
לא צריך ביצים במתכון?
לא.

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

Similar Posts

10 Comments

  1. 5 stars
    אני קוראת להן עוגיות אסון כי הן כל כך טעימות וזה פשוט אסוןןן שאי אפשר להפסיק לאכול אותן 😂 הייתי מכורה לעבאדי עד שהכרתי את המתכון הזה אבל כבר אין צורך לקנות אותן יותר כי אפשר להכין בקלות!
    תודההה ❤️

    1. היי מיכל,
      חחחח גדול, מסכימים לגמרי שאלה עוגיות אסון!
      ממש כיף לדעת שאת כבר לא קונה אותן בסופר 🙂

  2. 5 stars
    גאוני!!
    בדיוק כמו עבאדי, קריספי וטעים.
    מה שכן, לא ממליצה לעשות עם קמח מלא, העוגיות נהרסו לגמרי, עשיתי עם קמח כוסמין לבן, ויצא מצוין!!!
    מתכון מוצלח מאוד.
    תודה לך!

    1. היי תאיר,
      שמחים מאוד לדעת שנהנית כל כך מהמתכון ותודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון 🙂

  3. אם מחליפים את הקמח הלבן בקמח כוסמין מה היחס לכמות המים?-

    מחכה לתשובה במייל.
    תודה מראש,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?