|
עוגת תפוזים גבוהה – 

מתכון לעוגת תפוזים יפייפיה טעימה וריחנית. כל פעם שתכינו אותה הבית יתמלא בריח של פרדס. הטעם גן עדן, המרקם כמו ענן, עוגת תפוזים לשבת שחובה לנסות.

מתכון באדיבות: נטע מולה סופר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת תפוזים גבוהה

מצרכים 

חומרים לתבנית אנג'ל מתפרקת בקוטר 24-26 ס"מ
חומרים לעוגה
7 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
2 וחצי כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
להגשה
אבקת סוכר


אופן הכנה 

מחממים תנור ל-160 מעלות. .
במיקסר מקציפים חלמונים עם כוס אחת מהסוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה. .
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. .
מנפים יחד אבקת אפייה וקמח ומוסיפים לסירוגין עם מיץ תפוזים. .
בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר ,1 כוס, עד לקבלת קצף יציב ומבריק. .
טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים, ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות. .
יוצקים את התערובת לתבנית סיר פלא לא משומנת. .
אופים 70 דקות, עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש לגמרי. .
מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה על שלושת רגליה וכך משאירים אותה להתקרר. כשהעוגה קרה הופכים בחזרה, מחלצים בסכין ומגישים עם אבקת סוכר

שאלות ותשובות

שאלה: מה היא תבנית אנגל?
תשובה: בבקשה תמונה פה

שאלה: מאיפה קונים את התבנית?
תשובה: את התבנית קונים בחנויות המתמחות בחומרי גלם לאפייה 

 

עוד מתכונים מבוקשים:


עוגת תפוזים גבוהה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *