Advertisements
|
גביניות שמרים ביתיות וטעימות –

מתכון שכל אחד יכול להכין לגביניות אפויות פשוט משגעות מבצק שמרים רך שפשוט נמס בפה. ארוחת בוקר מושלמת לבוקר שבת לצד כוס שוקו או קפה חם. נסו עכשיו!

מתכון באדיבות: ליז תורג'מן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
גביניות

Advertisements

Advertisements

מתכון: גביניות שמרים ביתיות וטעימות

מצרכים ואופן הכנה 

למלית הגבינה:
2 חבילות גבינה טוב טעם

חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 חלמונים
גרידה מחצי לימון
2 כפות קורנפלור
להוסיף חלב לפי הצורך כי כל קמח סופג נוזלים אחרת
להכנת הבצק:
לערבב עם וו לישה קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים של שמרית
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
200 גרם חמאה רכה
כוס וחצי חלב פושר
ללוש 10 דקות את הכל ביחד
להתפיח כשעה, או אפשר 40 דקות בקיץ מכיוון שחם עכשיו
לוקחים קצת מהבצק עושים מלבן קטן מורחים פס מהגבינה מגלגלים קצת ואת הקצה של הבצק חותכים עם סכין ומגלגלים עד הסוף
מתפיחים שוב 35 דקות
לאפות אפיה רגילה 180 מעלות

שאלות ותשובות

שאלה: למרוח ביצה לפני אפייה ולשים את השקדים המולבנים ?
תשובה: למרוח בייצה לפני האפיה ולפזר שקדים

שאלה: אפשר להכין רולדות במקום גביניות?
תשובה: ברור

שאלה: אני גרה בניו יורק ואין גבינת טוב טעם, אפשר גבינת פילדלפיה?
תשובה: נראה לי שכן.

שאלה: תודה. אפשר עם הבצק הזה לעשות קוראסונים?
תשובה:  לא זה בצק שמרים רגיל אפשר לעשות צורה של קוראסון אבל זה שמרים רגיל

שאלה: איך את עושה את הצורה כזו יפה ? אפשר הסבר קצר ?
תשובה: ליצור מלבן קטן מורחים מעט גבינה מגלגלים לקראת הסוף חותחים את הקצבות ושוב מגלגלים

Advertisements

עוד מתכונים מבוקשים:

גביניות
שרה סופנוב: "הכנתי בצורה אחרת, פשוט מושלם!"
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
Advertisements
Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי אליסה, גבינה לבנה עלולה לנזול כי יש בה נוזלים, אפשר להחליף בגבינת טבורג או גבינת כנען. אם מוכרחים להשתמש בגבינה לבנה אז לתוצאה יותר קרובה למתכון המקורי כדאי לסנן את הגבינה הלבנה בבד חיתול שעתיים אם יש לך ואז היא תקבל מרקם מאוד דומה לטוב טעם, בהצלחה!

  1. לא ברור כלל ההסבר הזה "לוקחים קצת מהבצק עושים מלבן קטן מורחים פס מהגבינה מגלגלים קצת ואת הקצה של הבצק חותכים עם סכין ומגלגלים עד הסוף"

    1. ליצור מלבן קטן מורחים מעט גבינה מגלגלים לקראת הסוף חותחים את הקצבות ושוב מגלגלים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements