מאפים ולחמיםמתכונים לשבועות

בוריקטס גבינה בקלי קלות

מתכון בוריקטס גבינה משגע שנחטף בדקות!

מתכון מדהים וטעים ביותר שחובה לנסות לבוריקטס במילוי גבינות, שנחטף כמו גרעינים. בקרוב תתחילו להכין לעיתים קרובות ואפילו באופן קבוע. מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: אבי ולימור ארצי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

בוריקטס

מתכון: בוריקטס גבינה

מצרכים 

2 וחצי כוסות קמח

חצי כפית מלח

רבע כוס שמן

1/2 כוס מים

1/2 אבקת אפייה

אני הכפלתי כמויות כי זה נחטף ברגע

מלית:

1/2גבינה בולגרית

גבינת כנען שלמה

מוצרלה/צהובה מגורדת 200 גרם

ביצה(לא מבושלת)

פלפל

ומעט מלח

אופן הכנה 

מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה לעיסה אחידה ..
מחלקים את הבצק לשניים..
מרדדים על משטח (לא חייב מקומח כי הבצק מאוד נוח לעבודה), קורצים עיגולים לפי הגודל הרצוי..
מערבבים את המלית פירה ועם כפית מניחים על באמצע וסוגרים כמו בסרטון. מהדקים עם מזלג את הקצוות לקבלת צורה יפה וסגירה מושלמת. מניחים בתבנית עם נייר אפייה..
מורחים את הבורקיטס עם ביצה טרופה וזורים שומשום..
אופי על חום 165 מעלות, עד שמזהיב..
אפשר למלא את הבצק עם גבינות/טונה וביצה קשה/נוטלה/ממרח תמרים וחלבה/תפוחים וקינמון

בוריקטס

שאלות ותשובות

שאלה: איזה כמויות של הגבינה בבקשה? תודה
תשובה: הכמות תלויה אך ורק בכמה הכפלת את כמות הבצק. ביצה אחת 200 גרם מגורדת צהובה וגבינה כנען שלמה 1/2 קוביית בולגרית

שאלה: צריך להתפיח?
תשובה: לא אין צורך

שאלה: אפשר למלא בפירה במקום גבינות?
תשובה: אפשר גם חצילים שרופים על האש עם גבינות זה יוצא מושלם

שאלה: כמה זמן בתנור?
תשובה: כמו בורקס רגיל עד להשחמה ב165 מעלות

שאלה: היי רציתי לשאול – יודעת שבורקיטס הבצק יותר פריך מאשר עלים.. יצא לך קצת פריך?
תשובה: יצא פריך לחלוטין!

שאלה: אפשר למלא בבשר??
תשובה: בוודאי!

שאלה: האם אפשר להשתמש בשמן זית?
תשובה: לא ניסיתי… לא יודעת להגיד

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים