| | | |

בראוניז מתכון מנצח ומושחת

מתכון קל להכנת עוגיות בראוניז מפנקות ועשירות שחייבים להכין.
בהשראת: מרי שרעבי
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
עוגיות ברואניז

עוגיות בראוניז משגעות עם טעם עשיר ומפנק! מתכון פשוט להכנת בראוניז הכי מושחתים שיש, שניתן להכין גם פרווה!

אוהבי השוקולד – זה מתכון בשבילכם! מתכון לעוגיות שוקולד מושחתות שכל ביס יותר מפנק מהשני ואי אפשר להפסיק לאכול! עוגיות במרקם משגע וטעם עשיר של שוקולד איכותי שיעשו לכם את השבוע!

מתכון פשוט שכולם יכולים להכין בקלות ותקבלו את הקינוח הכי מפנק שניתן להגיש. מושלמות כשרוצים גם סתם להתפנק ולצבוע את היום בחיוכים! הכי טעים שיש שגם הילדים וגם המבוגרים יחמיאו בלי הפסקה!

ספר המתכונים של מרי שרעבי 

"הבת האהובה שלי בת 15 היום וביקשה בראוניז… אמאלההה בחיים לא הכנתי…
אבל נזכרתי שמרי שרעבי הכינה… תודה לך יצא מושלם אלופה…
שימחת את לירז שלי שמגיע לה המון מזל טוב היום..!"
מלי מאירוב

בראוניז מתכון מנצח
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: בראוניז

  • עוגיות ברואניז עשירות בשוקולד ומפנקות שיעשו לכם את היום!
  • מתכון פשוט, שכולם יכולים להכין בקלות ולא משאיר מקום לטעויות!
  • ניתן להכין גם פרווה ולהמיר את החמאה במחמאה!
  • עוגיות מושלמות להגשה גם באירוח ושכולם אוהבים מקטן ועד גדול!

שורה תחתונה: אם מתחשק לכם לתבל את השגרה שלכם בקצת פינוקים, בראוניז יעשו את העבודה בקלות!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות ברואניז

בראוניז מתכון מנצח ומושחת

מתכון קל להכנת עוגיות בראוניז מפנקות ועשירות שחייבים להכין.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרי שרעבי

ציוד

תבנית 20X20 מלבנית חד פעמית
מיקסר
מיקרוגל
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • שוקולד מריר (170 גרם - שבור לחתיכות )
  • ¼ כוס קקאו
  • חמאה / מחמאה (100 גרם )
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • ¾ כוס קמח
  • ¼ כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • נשים בצלוחית 170 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות, רבע כוס קקאו, 90 גרם חמאה / מחמאה רכה (10 גרם נשמור בצד).
  • נכניס למיקרוגל ל 30 שניות, נוציא ונערבב (אם צריך עוד לעשות פולסים של 5 שניות).
  • נשים בקערת מיקסר 2 ביצים כוס סוכר 2 כפיות תמצית וניל ונקציף לתערובת בהירה בערך 5 דקות.
  • נכבה את המיקסר ונוסיף בתנועות קיפול את תערובת השוקולד.
  • לאחר מכן נוסיף 3/4 כוס קמח רבע כפית אבקת אפייה ונקפל לתערובת.
  • ניקח תבנית 20X20 מלבנית חד פעמית נשמן אותה ב 10 גרם החמאה שנותרה.
  • נניח נייר אפייה ונשמן גם אותו נשפוך את התערובת לתבנית וניישר.
  • נכניס לתנור מחומם מראש על 175 מעלות ולאפות ללא טורבו בערך 30 דקות ואז נסגור את התנור ונחכה 15 דקות.
  • נוציא ונשאיר לקירור - נחתוך לריבועים לפי הגודל הרצוי ולהגיש.

הערות וטיפים

לשדרוג ניתן להוסיף קוביות שוקולד מעל קודם האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות בראוניז

אפשר בתבנית עגולה?
כן.
ואם רוצים פרווה? יש אפשרות להמיר לשמן?
שימי מחמאה.
מה יש מעל אגוז? נראה טוב?
שוקולד לבן.
עוגיות ברואניז
צילום: מלי מאירוב

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

רוצים עוד? הנה כמה המלצות של מתכונים לילדים שימתיקו להם – ולכם – את הקיץ ואת כל השנה!

מקור: ברואניז מתכון מאת: מרי שרעבי, שיתוף מתכון באדיבות מלי מאירוב,

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם: בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

 

Similar Posts

4 Comments

  1. ניסיתי לחתוך את העוגה והיא התפוררה כולל הציפוי העליון שנסדק. מה עשיתי לא נכון?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?